Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
24. júla 2022, 10:51
Čas čítania 0:32

Juraj Slafkovský bude v Montreale nosiť dres s číslom 20. To si vymenil s obrancom Widemanom, na čo klub vtipne reagoval

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Juraj Slafkovský bude v Montreale nosiť dres s číslom 20. To si vymenil s obrancom Widemanom, na čo klub vtipne reagoval
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Číslo 20 v Montreale nosil aj Richard Zedník.

Juraj Slafkovský bude v Montreale Canadiens nosiť dres s číslom 20, píše klub na Twitteri. Uplynulú sezónu mal toto číslo Američan Chris Wideman.

Teraz chceme vedieť, čo za to Juraj dlhuje Chrisovi,“ napísal klub. Tridsaťdvaročný obranca si vzal číslo 6.

Pre Juraja Slafkovského nie je číslo 20 žiadnou novinkou. Reprezentoval pod ním Slovensko na olympiáde v Pekingu či na uplynulých majstrovstvách sveta vo Fínsku.

Vo svojom bývalom (fínskom) klube TPS Turku nosil číslo 60. V Montreale už jeden Slovák číslo 20 nosil. Bol ním Richard Zedník. Ten okolo roku 2000 odohral za Montreal vyše 300 zápasov.

21. júla 2022, 20:28 Čas čítania 0:43 Juraj Slafkovský vo videu NHL: „Neprídeš mi pomôcť dole? Bo sa mi potočila kravata,“ vravel otcovi Juraj Slafkovský vo videu NHL: „Neprídeš mi pomôcť dole? Bo sa mi potočila kravata,“ vravel otcovi

Okrem Juraja Slafkovského si v klube vybralo nové číslo viacero hráčov. Mike Matheson bude nosiť 8, Jevgenij Dadonov 63 a Kirby Dach 77.

Domov
Zdieľať
Diskusia