Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
18. júla 2022, 9:27
Čas čítania 1:14

Keanu Reeves by si chcel o pár rokov zahrať Batmana. Teraz ho síce má Pattinson, ale vždy to bol môj sen, skonštatoval

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Herec si zahral postavu Caped Crusader v novom animáku DC Liga superzvierat.

Keanu Reeves si o pár rokov vie predstaviť, že by sa objavil v úlohe legendárneho Batmana, informuje Coming Soon.

Herec aktuálne propaguje nový film DC Liga superzvierat, supehrdinský animák práve z dielne spoločnosti DC Comics, no u komiksového gigantu má podľa vlastných slov zálusk na oveľa väčšiu rolu ako len prepožičať hlas animovanému hrdinovi menom Caped Crusader.

„Vždy to bol... vždy to bol môj sen. Teraz má Batmana Pattinson a ide mu to výborne,“ skonštatoval Reeves v rozhovore s novinármi. „Možno jedného dňa, o pár rokov. Možno, keď raz budú potrebovať staršieho Batmana,“ zamyslel sa herec.

Keanu Reeves má momentálne 57 rokov, zatiaľ čo Robert Pattinson tento rok oslávil svoje 36. narodeniny. Spoločnosť DC Comics zatiaľ neinformovala o tom, že by mala v pláne novú sériu filmov so starším Batmanom, ktorého by si Reeves mohol zahrať, a tak hercove túžby zrejme v najbližších rokoch zostanú nevypočuté.

22. marca 2023, 10:00 Čas čítania 3:55 Všetko, čo potrebuješ vedieť predtým, než si pozrieš Johna Wicka 4. Čítaj rekapituláciu príbehu Všetko, čo potrebuješ vedieť predtým, než si pozrieš Johna Wicka 4. Čítaj rekapituláciu príbehu

V rozhovore povedal, že nemá žiadnu potrebu podkopávať výkony Roberta Pattinsona, ani sa v súčasnosti akokoľvek snažiť získať rolu Batmana, no spoločnosti DC Comics poslal verejný odkaz, aby s ním v budúcnosti rátali. 

Robert Pattinson sa predstavil v najnovšej snímke The Batman, ktorý zrežíroval Matt Reeves a nielen medzi kritikmi, ale aj medzi divákmi sa tešil veľkej popularite. 

Na adresu filmu DC Liga superzvierat herec skonštatoval, že sa vytešuje už len z toho, v akej hollywoodskej smotánke sa ocitol. „Už len to, že som súčasťou projektu, v ktorom je Dwayne Johnson a Kevin Hart, je úžasné. A ja som si mohol zahrať Batmana,“ pousmial sa, pretože postava animovaného Capeda Crusadera predstavuje práve Batmana.

Domov
Zdieľať
Diskusia