Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2022, 14:01
Čas čítania 0:25
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Moderátor RTVS zabáva Slovensko. Ku košeli, kravate a saku si obliekol krátke modré nohavice

ZAUJÍMAVOSTI RTVS SPRÁVY Z DOMOVA VIDEO
Uložiť Uložené

Moderátor si pravdepodobne neuvedomil, že kamera ho po skončení správ stále sníma v zábere, a s úsmevom sa prešiel pred stolom, kým réžia nespustila reklamu.

Satirický portál Zomri uverejnil na Facebooku video, na ktorom vidieť kuriózny moment z obedných správ RTVS. Moderátor Ján Hudok sa totiž po ich skončení postavil zo svojej stoličky za pultom skôr, než mal. 



Odhalil tak, že ku košeli, kravate a saku mal oblečené krátke modré nohavice. Pravdepodobne si neuvedomil, že kamera moderátorskú dvojicu sníma v zábere aj po skončení správ, a s úsmevom sa tak prechádzal pred stolom, kým réžia nespustila reklamu.

Portál Zomri si z tejto situácie uťahoval komentárom k videu: „Keď o 12:00 moderuješ správy, ale o 12:30 už musíš byť na pláži.“ „Celkom bežná vec, keď sú horúčavy, ale aj tak vždy pobaví,“ dodali vtipkári.  

Domov
Zdieľať
Diskusia