Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
20. júna 2022, 14:36
Čas čítania 0:18

Po Blahovi končí aj Kulturblog. Meta vymazala ich facebookovú stránku

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Kulturblog na Facebooku skončil.

Stránka Kulturblogu už na Facebooku neexistuje. Podľa stránky Blbec.online ju spoločnosť Meta vymazala z dôvodu porušovania podmienok komunity. Účet Kulturblogu sledovalo viac ako 60-tisíc ľudí, zatiaľ ich youtubový kanál s 35-tisíc sledujúcimi funguje.

Správa prichádza len niekoľko dní po tom, čo o svoj veľmi sledovaný profil na Facebooku prišiel Ľuboš Blaha. Jeho účet natrvalo z Facebooku odstránili 14. júna pre opakované porušovanie našich pravidiel týkajúcich sa nenávistných prejavov, šikanovania a obťažovania, podnecovania k násiliu a šírenia dezinformácií o covide-19.

Anketa:
Bude ti Kulturblog chýbať?
Sledujem ich inde.
Teší ma, že už nie sú na Facebooku.
Neviem.
Sledujem ich inde.
20 %
113 Hlasov
Teší ma, že už nie sú na Facebooku.
72 %
404 Hlasov
Neviem.
8 %
43 Hlasov
16. júna 2022, 12:30 Čas čítania 5:19 Takto Facebook zrušil najväčšieho slovenského dezinformátora: Blaha si sponzoroval každý post, Smer ho v tom nechal samého Takto Facebook zrušil najväčšieho slovenského dezinformátora: Blaha si sponzoroval každý post, Smer ho v tom nechal samého
Domov
Zdieľať
Diskusia