Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
14. júna 2022, 11:58
Čas čítania 1:14

Starší pán masturboval priamo v bratislavskej električke. Polícia pátra po mužovi vo veku okolo 70 rokov

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Polícia chce vypátrať identitu muža vo veku okolo 70 rokov, ktorý pohoršoval ľudí v električke koncom mája.

Koncom mája sa v bratislavskej električke uspokojoval starší pán, ktorého teraz hľadá polícia. V príspevku na sociálnej sieti policajti žiadajú verejnosť, aby im pomohla s identifikáciou muža zaznamenaného na zábere z bezpečnostnej kamery v električke, a pýtajú sa, či takéto konanie staršiemu pánovi stálo za to.

„Doposiaľ neznámy páchateľ počas jazdy v električke č. 9 od Nábrežia armádneho generála Ludvíka Svobodu až po ulicu Skalná vyvolal verejné pohoršenie tým, že si rozopol nohavice, chytal svoj pohlavný úd a masturboval,“ upozorňuje polícia v statuse na Facebooku.

12. júna 2022, 14:06 Čas čítania 0:41 Nahý muž pri Váhu masturboval pred 29-ročnou ženou. Nezastavili ho ani nadávky Nahý muž pri Váhu masturboval pred 29-ročnou ženou. Nezastavili ho ani nadávky

Týmto konaním sa muž podľa polície dopustil „sexuálneho exhibicionizmu na verejne prístupnom mieste“. Muža polícia odhaduje na približne 70 rokov, 180 centimetrov s prešedivenými vlasmi. „Oblečenú mal čiernu polokošeľu, bledohnedé nohavice, tmavohnedé topánky, na tvári dioptrické okuliare a na hlave šiltovku,“ pokračuje polícia v opise páchateľa.

Od verejnosti žiadajú o akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu muža. „Akékoľvek informácie k totožnosti muža na priložených fotografiách, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície,“ uzatvára príspevok.

Podobný prípad sa vyskytol aj pred pár dňami, keď nahý muž v Šali masturboval pred okoloidúcou ženou pri Váhu. Žena sa vybrala behať popri rieke Váh, keď pred ňu vyskočil nahý muž a začal sa sexuálne uspokojovať. Pre mladú bežkyňu pritom nešlo o prvý zážitok, ktorý mala s masturbujúcim mužom na verejnosti.

„Sa zo mňa pustila taká lavína nadávok, veľmi som sa zľakla, ale očividne som mala pocit, že jeho to ešte viacej rajcuje. Pokračoval v tom ukájaní viac a viac, ale nerozbehol sa za mnou,“ povedala mladá žena.

Muž ženu fyzicky nenapadol ani nedošlo k žiadnemu fyzickému kontaktu, ale 29-ročná Slovenska sa domov vrátila vystrašená a zaprisahala sa, že popri Váhu viac behávať nebude.

Domov
Zdieľať
Diskusia