Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2022, 11:48
Čas čítania 0:54
Jana Chovancová

Amber Heard na súde priznala, že nedarovala charite 7 miliónov z peňazí z rozvodu, ako predtým uviedla

Amber Heard na súde priznala, že nedarovala charite 7 miliónov z peňazí z rozvodu, ako predtým uviedla
Zdroj: TASR/AP/Elizabeth Frantz/Pool
ZAUJÍMAVOSTI AMBER HEARD JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Amber Heard vraj chcela darovať 7 miliónov dolárov. Dôvodom, že tak stále nespravila, je údajne Johnny Depp, ktorý proti nej podal žalobu.

V roku 2016 sa Amber Heard rozhodla, že venuje na charitu 7 miliónov dolárov, ktoré dostala po rozvode s Johnnym Deppom. Vyjadrila sa, že peniaze rozdelí medzi dve organizácie, a to medzi American Civil Liberties Union (Únia občianskej slobody ) a detskú nemocnicu v Los Angeles, informujú Yahoo! news.

Amber pôvodne uviedla, že v roku 2018 odovzdala plnú sumu, no šéf American Civil Liberties Union potvrdil, že únia nikdy nedostala všetky sľúbené peniaze. Povedal aj, že približne polovica peňazí neprišla pod jej menom, ale odosielateľom bol Elon Musk, s ktorým Amber randila po rozchode s Deppom

Amber Heard tvrdí, že plnú sumu neuhradila preto, že proti nej jej exmanžel podal žalobu vo výške 50 miliónov dolárov. „Stále chcem darovať peniaze na charitu,“ hovorí Amber, „len by ma musel prestať žalovať, aby som konečne mohla.“

V apríli sa vyjadril aj Terenc Dougherty, generálny poradca a prevádzkový riaditeľ ACLU, ktorý zverejnil hodnoty príspevkov od Amber. V jej mene boli dary vo výške 1,3 milióna, v mene exmanžela to bolo 100-tisíc a od Elona Muska zvyšných 500-tisíc dolárov. 

Anketa:
Na koho stranu sa staviaš v prípade konfliktu Amber a Johhnyho?
Držím s Amber
Držím s Johnnym
Je mi to fuk
Držím s Amber
2 %
108 Hlasov
Držím s Johnnym
80 %
5136 Hlasov
Je mi to fuk
18 %
1141 Hlasov
Mohlo by ťa zaujímať:
Smutné citáty o láske: slová, ktoré ti možno pomôžu prekonať sklamanie
Najväčšie mýty o chudnutí s expertom: Dá sa schudnúť len z brucha? Je lepšie cvičiť, alebo menej jesť? Koľko alkoholu môžeš vypiť?
72 hodín v Bratislave: zisti, kam do prírody, na dobré jedlo a za umením v hlavnom meste
Domov
Zdieľať
Diskusia