Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2022, 20:18
Čas čítania 0:44
Jakub Paulík

Polícia sa vyjadrila k brutálnej bitke dvojice žien v Bratislave. Prípad riešia ako výtržníctvo

NEWS BITKA BRATISLAVA SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Polícia sa o prípade dozvedela až v sobotu vďaka novinárom.

Pred podnikom MOW Bar v Bratislave sa v piatok 13. mája medzi dvojicou žien odohrala tvrdá bitka. K prípadu sa v stanovisku na Facebooku verejne vyjadrila aj polícia, ktorá tvrdí, že ju na miesto nikto z okoloidúcich ľudí neprivolal.

Polícia ďalej odmietla tvrdenie podniku z Facebooku, podľa ktorého na miesto privolali políciu. O prípade sa dozvedeli až v sobotu, keď policajtov s otázkami kontaktovali novinári.

Anketa:
Zakročil by si, ak by si videl, ako sa medzi sebou bijú dve osoby?
Áno, snažil by som sa ich oddeliť.
Áno, privolal by som políciu.
Nie, nemiešal by som sa do toho.
Áno, snažil by som sa ich oddeliť.
20 %
125 Hlasov
Áno, privolal by som políciu.
27 %
169 Hlasov
Nie, nemiešal by som sa do toho.
52 %
324 Hlasov

„Napriek skutočnosti, že samotnému incidentu sa prizeral väčší počet osôb, sme neprijali na linke 158 žiadne oznámenie. Na miesto preto nemohla byť vyslaná žiadna hliadka Policajného zboru. Informáciu o tomto incidente sme neprijali ani elektronickou formou a rovnako na žiadnom z obvodných oddelení Policajného zboru nebolo prijaté trestné oznámenie súvisiace s uvedeným incidentom,“ napísala polícia na sociálnej sieti.

V súčasnosti vo veci prebieha trestné stíhanie. Polícia prípad klasifikuje ako trestný čin výtržníctva. Podnik tvrdí, že jeho zamestnanci voči ženám nezakročili preto, že bitka sa odohrávala na ulici.

 

„Vzhľadom na to, že fyzické útoky začala jedna z aktérok mieriť aj voči hosťom a zamestnancom, ktorí zaisťujú bezpečnosť v rámci priestorov podniku, podľa bezpečnostných postupov boli chránení prioritne naši hostia,“ uviedli zástupcovia baru.

Domov
Zdieľať
Diskusia