Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2022, 8:27
Čas čítania 0:28
Viktor Kniš

Viem, čo je to mať len minimál, jedna chyba, príde kriminál. Momo vydáva album s hosťami ako Majk Spirit, Separ a Rytmus

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Momo sa po roku pripomína novým projektom, na ktorom budeš počuť aj množstvo hostí.

Momo vydáva nový album s názvom Dravec. Po roku sa pripomína opäť projektom z úplne iného súdka, tentoraz totiž výnimočne dostalo priestor aj veľa hostí vrátane najväčších mien, s ktorými petržalský raper spolupracoval len sporadicky.

Na novom projekte budú mať fanúšikovia možnosť počuť Čis T-ho, Rytmusa, Majka Spirita aj Separa, z novšej školy sa pripomenie Samey. Aj keď ide o mená, ku ktorým mal svojím spôsobom Momo vždy blízko, povesť samotára bola minimálne na niekoľkých projektoch oveľa citeľnejšia. 

Už tradične prichádza s predpredajovým avízom aj nový videoklip, do ktorého si Momo zabezpečil aj netradičnú rekvizitu. Momo na projekte spolupracoval s kolegom Hoodinim, ktorý je jeho pravou rukou už pri niekoľkých posledných projektoch. 

Album si môžu fanúšikovia predobjednať na stránke Ruka Hore

Domov
Zdieľať
Diskusia