Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2022, 18:55
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Polícia sa už zaoberá vulgárnymi pokrikmi na prezidentku Čaputovú na mítingu Smeru. Inicioval ich poslanec Blaha

NEWS ĽUBOŠ BLAHA
Uložiť Uložené

Polícia vyhodnocuje zvukový záznam.

Polícia vyhodnocuje zvukový a obrazový záznam z nedeľného protestu v Nitre. Oznámila to na sociálnej sieti. „Bol vyhotovený zvukový a obrazový záznam z predmetného verejného zhromaždenia, ktorý sa momentálne vyhodnocuje a prebieha jeho analýza,“ spresnila polícia.


Počas nedeľného protestného zhromaždenia organizovaného Smerom-SD odzneli vulgarizmy na adresu prezidentky SR Zuzany Čaputovej.

Ľuboš Blaha stál počas víkendových protestov na pódiu a vyzýval dav, aby hlave štátu nadával. Chrbát mu kryli aj Robert Fico a Monika Beňová, ktorá teraz tvrdí, že nič o urážaní nevie. Všetko však zachytili kamery a dav kričal, že hlava štátu je „k***a“.

Opozičný Smer-SD vydal vyhlásenie, v ktorom tvrdí, že ho mrzí, že sa niektorí ľudia na nedeľnom proteste v Nitre neudržali a povedali, čo si myslia o prezidentke, a mohlo sa jej to dotknúť. V stanovisku predstavitelia strany zároveň pripomenuli, že viac ich mrzí to, ako sa vládna koalícia správa k občanom. V organizovaní protestov mienia pokračovať.



Mohlo by ťa zaujímať:
10 faktov o Loganovi Paulovi: chcel byť na mesiac homosexuálom, vysmial sa obeti samovraždy a zvažuje kandidatúru na prezidenta
Johnny Depp mal za Pirátov Karibiku 6 dostať 22,5 milióna dolárov. Pre spor s Amber Heard film nenatočil a nedostal ani cent
Vedci objavili jeden z najlepších výživových doplnkov na rast svalov, naznačuje nová štúdia. Je ním olej z drobného kôrovca
Domov
Zdieľať
Diskusia