Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2021, 14:40
Čas čítania 0:42
Kamila Šebestová

48-ročná žena ukradla identitu svojej 22-ročnej dcére. Podarilo sa jej oklamať svojich nápadníkov aj ukradnúť peniaze

NEWS PODVOD RODIČOVSTVO
Uložiť Uložené

Všetci verili tomu, že Laura Oglesbyová je študentka. V skutočnosti má 48 rokov.

Američanka Laura Oglesbyová sa rozhodla prebrať na seba identitu svojej dcéry. Predstierala, že je 22-ročná študentka a zamestnala sa v mestskej knižnici v Missouri. Napriek tomu, že má 48 rokov, podarilo sa jej oklamať aj svojich nápadníkov. 

„Každý jej uveril,“ povedal šerif Jamie Perkins z policajného oddelenia Mountain View pre The New York Times. Podľa polície jej teraz hrozí päť rokov odňatia slobody. 

Okrem toho, že predstierala, že je o 26 rokov mladšia, poberala totiž aj finančné príspevky vo výške 255 000 dolárov. Obvinili ju preto z podvodu. 

Fotka Laury Oglesbyovej, ktorá v 48 rokoch predstierala, že má 22.
Fotka Laury Oglesbyovej, ktorá v 48 rokoch predstierala, že má 22. Zdroj: Mountain View Police Department

Pod menom svojej dcéry Lauren Hays vystupovala aj na sociálnej sieti Snapchat, kde podľa portálu New York Post pridávala fotografie s omladzujúcimi filtrami. Podľa detektívov si prisvojila životný štýl študentky. Prispôsobila mu svoje oblečenie, mejkap aj osobnosť. Zrejme vsugerovala sama sebe, že má 22, píše portál New York Post.

Odporúčané
Som ženatý a zistil som, že som gay: Martin si pri sexe s priateľkou predstavuje muža. Jozef má dieťa a zamiloval sa do kolegu Som ženatý a zistil som, že som gay: Martin si pri sexe s priateľkou predstavuje muža. Jozef má dieťa a zamiloval sa do kolegu 22. apríla 2024, 12:30

Na krádež identity prišli úrady v americkom Arkansase. Kontaktovali políciu v Mountain View a následne Lauru Oglesbyovú vystopovali v mestskej knižnici, kde pracovala.

Dcéru od nej súdne odcudzili. Laura Oglesbyovú nemá teda voči nej žiadne rodičovské práva. K prípadu sa zatiaľ nevyjadrila. 

Domov
Zdieľať
Diskusia