Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2021, 13:06
Čas čítania 1:08
Ema Stanovská

Spevák David Key dostal covid a musel byť na kyslíku. Pred dvomi mesiacmi sa pridal k iniciatíve antivaxerov

NEWS KORONAVÍRUS SPEVÁCI A SPEVÁČKY
Uložiť Uložené

Spevák v minulosti spolupracoval s Ondrejom Kandráčom, Tomim Popovičom či Gizkou Oňovou.

Spevák David Key pred niekoľkými dňami zverejnil na Instagrame fotografiu s kyslíkovou maskou na tvári. Pre Topky priznal, že dostal covid-19, a podľa jeho slov „nedokázal ani vstať z postele a cítil sa absolútne zle a slabo“. 

Spevák si spravil štyri domáce samotesty, ktoré vyšli pozitívne. „Keď mi vyšiel pozitívny test, nebolo mi všetko jedno. Premohol ma panický strach, pretože mám doma maminu, ktorá je astmatička. (...) Po troch dňoch sa mi však začalo ťažko dýchať, a preto mi nasadili aj samotný kyslík, ktorý mi zdravotníci doniesli až domov. Bol to najhorší deň v živote, keď bojujete o každý nádych, je to najhoršie, čo môže existovať,“ povedal 25-ročný spevák, ktorý je podľa vlastných slov plne zaočkovaný.

„Zákerný vírus“

Pre denník povedal, že bol zavretý v oddelenej miestnosti a jeho mama je zatiaľ negatívna. Vraví, že je už z najhoršieho vonku, no vraj ostal „úprimne šokovaný“, že potreboval kyslík v takom mladom veku. „Spev a hudba sú môj život, a preto mám neskutočný strach, že by som mohol mať postcovidové následky a problémy s dýchaním,“ povedal Key. Na Instagrame tiež napísal, že pre „zákerný vírus“ schudol v tvári.

Domov
Zdieľať
Diskusia