Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
1. novembra 2021, 16:42
Čas čítania 0:49
Jakub Paulík

Jake Paul sa s Tommym Furym pobije pred Vianocami. Ak profesionálny boxer prehrá, príde o priezvisko

Jake Paul sa s Tommym Furym pobije pred Vianocami. Ak profesionálny boxer prehrá, príde o priezvisko
Zdroj: Getty Images/Al Bello
ŠPORT JAKE PAUL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Tommy Fury považuje Jaka Paula za muža bez športového talentu.

Youtuber Jake Paul bude zápasiť proti profesionálnemu boxerovi Tommymu Furymu, ktorý je nevlastným bratom slávneho Tysona Furyho. Showtime oznámil, že si to dvojica v ringu rozdá už 18. decembra, uvádza HypeBeast. Lístky na zápas sa začnú predávať od 10. novembra.

Majster sveta v ťažkej váhe Tyson Fury súboj Tommyho a Jaka podporil, ale zdôraznil, že ak ho youtuber porazí, nevlastného mladšieho brata donúti, aby si zmenil priezvisko. Jake Paul svojmu súperovi odkázal, že sa môže s priezviskom aj boxerským dedičstvom rovno rozlúčiť.

Youtuber Jake Paul má za sebou štyri zápasy bez prehry, no nikdy doposiaľ nebojoval proti profesionálnemu boxerovi. Posledného súpera, bývalého šampióna UFC Tyrona Woodleyho, zdolal na body. Z predošlých zápasov si však odniesol tri knokauty.

Tommy Fury považuje Jaka Paula za „youtubera bez talentu“, ktorého vraj Woodley mohol dostať, ale príliš sa unavil. „Ja toto neurobím, budem na neho vytvárať tlak každú sekundu zápasu, až pokiaľ sa nepoddá a nespadne,“ povedal relácii The MMA Hour.

Domov
Zdieľať
Diskusia