Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
29. augusta 2021, 22:10
Čas čítania 1:09
Viktor Kniš

5 najlepších hlášok tretieho žrebovania Matovičovej lotérie: „Nieže peniaze miniete na chlast a karty“

NEWS OČKOVACIA LOTÉRIA
Uložiť Uložené

Očkovaciu lotériu budú vysielať každú nedeľu až do konca októbra.

Slováci už prišli na to, že nemusia byť po celý večer nalepení pred televíznou obrazovkou, aby mohli súťažiť o stotisícové prémie v očkovacej lotérii. RTVS vysiela až do konca októbra každú nedeľu program Byť zdravý je výhra, v rámci ktorého rozdávajú zaočkovaným 100-tisíc eur, ak najprv do 20 sekúnd zodvihnú telefón a potom do ďalších 20 sekúnd povedia správne heslo. 

Tentoraz sa podarilo úspešne rozdať celých 500-tisíc eur piatim súťažiacim, ktorí však musia počítať s tým, že im peniaze pošlú očistené od 19-percentnej dane. 

Už tradične si na svoje prišli fanúšikovia televíznej zábavy, ktorí nedajú dopustiť na vtipy Marcela Forgáča či Andreja Bičana. 

Odporúčané
Heslo nepovedala správne, 100 000 eur jej napriek tomu dali. Ďalší polmilión eur v Matovičovej lotérii má svojich majiteľov Heslo nepovedala správne, 100 000 eur jej napriek tomu dali. Ďalší polmilión eur v Matovičovej lotérii má svojich majiteľov 29. augusta 2021, 21:37

„Tornádo sa tam už začalo“

Keď prvá súťažiaca, z východu, získala 100-tisíc eur a moderátorka Vera Wisterová skonštatovala, že by sa rada pridala na oslavu, Marcel Forgáč očakával, že sa radosť z výhry premení na „tornádo“. Narážok na alkohol v každom vysielaní odprezentoval už niekoľko, ani dnešok nebol výnimkou. 

„Jakub, vyzeráš byť typ, ktorý nerozhodí ani ručný granát“

Marcela Forgáča prekvapil súťažiaci, ktorý neprejavil žiadnu radosť, keď mu oznámili, že vyhral 100-tisíc eur. Jakubovi z Bratislavy zároveň moderátor navrhol, aby začal hrať poker.

„Divé mali“

Keď ďalšiu výherkyňu vyzvali, aby povedala heslo, pravdepodobne zle počula, čo jej poradili blízki, a vykríkla „divé mali“, aj keď ide o nezmysel. Následne sa opravila a peniaze dostala, keďže to stihla v 20-sekundovom limite. 

„Vleziem tam?“

Andrej Bičan sa ponúkol, že vlezie do osudia očkovacej lotérie v snahe vyžrebovať správneho výhercu. Nakoniec si len vyhrnul rukávy a vybral človeka, ktorý splnil obe kľúčové podmienky. 

„Nieže peniaze miniete na chlast a karty“

Andrej Bičan vtipkoval počas celého svojho vystúpenia, a aj keď ho moderátori museli miestami krotiť, nakoniec z neho vypadla cenná rada pre posledného súťažiaceho, ktorému poradil, aby peniaze dobre investoval. 

Domov
Zdieľať
Diskusia