Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2021, 16:42
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Nezastavil ich ani požiar v obrovskej vile. Beyoncé vydáva dvojicu nových skladieb, hosťuje aj Jay-Z

Nezastavil ich ani požiar v obrovskej vile. Beyoncé vydáva dvojicu nových skladieb, hosťuje aj Jay-Z
Zdroj: Wikimedia/Pete Sekesan/voľne na použitie
HUDBA BEYONCÉ
Uložiť Uložené

Beyoncé a Jay-Z museli ešte pred týždňom riešiť nepríjemnosť, keď v ich rezidencii v New Orleans začalo horieť.

Beyoncé vydala bez predošlého avizovania dve nové hudobné videá, ktoré sprevádzajú jej filmové dielo na streamovacej platforme Disney+. Klipy ku skladbám Otherside a Mood 4 eva vydáva kráľovná popu pri príležitosti výročia ikonického filmu Black Is King. Snímka uzrela svetlo sveta pred rokom. V jednej skladbe účinkuje aj Jay-Z, ktorý sa nedávno pripomenul slohou na Kanyeho (zatiaľ nevydanom) albume Donda. 

Aj keď sa manželský pár hudbe už aktívne nevenuje a skôr sa zameriava na svoje dnes už iné primárne aktivity, podľa očakávania doručili kvalitu, ktorá sa od legiend hudobného priemyslu očakáva. Samozrejme, primárnou myšlienkou opäť zostáva povzbudzovanie afroamerickej a africkej kultúry. 

Odporúčané
7 módnych vecí, ktoré dnes nosíš a toto o nich nevieš: džínsy pôvodom z Európy, vybíjané cvoky z brnenia, farebná šifra bandany 7 módnych vecí, ktoré dnes nosíš a toto o nich nevieš: džínsy pôvodom z Európy, vybíjané cvoky z brnenia, farebná šifra bandany 31. júla 2021, 9:30

Beyoncé a Jay-Z museli ešte pred týždňom riešiť nepríjemnosť, keď v ich rezidencii v New Orleans začalo horieť. Informoval o tom portál Nola.com. Našťastie, desiatky hasičov dorazili do obrovského domu postaveného v roku 1926 včas. 

Domov
Zdieľať
Diskusia