Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
19. júla 2021, 12:21
Čas čítania 2:06
Tímea Krauszová

Antisex postele v Tokiu? Elitný športovec si vyskúšal, či by posteľ ustála prípadné „zoznamovanie sa“ medzi olympionikmi

Antisex postele v Tokiu? Elitný športovec si vyskúšal, či by posteľ ustála prípadné „zoznamovanie sa“ medzi olympionikmi
Zdroj: Pexels/ROMAN ODINTSOV/volně k užití (ilustrační obrázek)
ŠPORT OH TOKIO 2021 OLYMPIJSKÉ HRY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Letné olympijské hry poznačujú obavy z koronavírusu. Niektorí športovci tvrdia, že aj preto majú vraj zakázaný sex a na izbách postele z kartónu, ktoré by neuniesli dve telá.

Letné olympijské hry sú poznačené obavami z koronavírusu. Podľa viacerých médií, ako aj vyjadrení niektorých súťažiacich organizátori chcú zabrániť zbytočnej socializácii, ktorá by mohla napomôcť nákaze. Jedným z riešení sú údajne aj protisexové postele: sú vytvorené z kartónu a sú vraj pomerne krehké, takže neunesú viac než jednu osobu. 

Protisexový postoj organizátorov potvrdzuje aj ich stanovisko k ochrane. Kondómy (ktoré už tradične dostávajú olympionici v rámci uvítacieho balíčka) si vraj majú športovci odniesť domov ako suveníry a využiť ich na šírenie osvety o ochrane pred HIV a aidsom, informuje Complex.

Odporúčané
„Prehodíme si pár správ a domov už prichádzam nadržaná.“ Návod, ako pri sexe začať s dirty talkingom „Prehodíme si pár správ a domov už prichádzam nadržaná.“ Návod, ako pri sexe začať s dirty talkingom 18. júla 2021, 9:30

Posteľ, v ktorej nevieš mať sex

Za dizajnom udržateľných a plne recyklovateľných postelí stojí japonská firma Airweave, ktorá sa sústreďuje práve na posteľný dizajn. Podľa magazínu Dezeen vyrobili 18-tisíc postelí a matracov na mieru, pričom 8-tisíc z nich použijú počas paralympijských hier znova. Rám postele je vyrobený z recyklovaného kartónu, matrace z polyetylénových vláken, ktoré by sa mali dať recyklovať prakticky donekonečna.

Organizátori touto objednávkou chceli naplniť svoj prísľub o udržateľných hrách, po skončení LOH postele darujú miestnym komunitám. Sú ľahké, jednoducho sa skladajú aj rozkladajú a je preto ľahké ich aj premiestniť. Podľa amerického atléta Paula Chelima sú však veľmi krehké.

Strieborný olympijský medailista (v roku 2016 skončil druhý v behu na 5-tisíc metrov) na Twitteri tvrdí, že posteľami chcú organizátori predchádzať intímnostiam medzi športovcami.

„Postele unesú váhu len jedného človeka, aby sa tým (organizátori) vyhli situáciám nad rámec športu,“ tvrdí olympionik. V príspevku ďalej žartuje, že pre bežcov to vôbec nemusí byť problém, krehká posteľ vraj pokojne udrží aj štyroch z nich. Chelimo v ďalších tvítoch tvrdí, že postele sa pri prudkých pohyboch rozložia. Ako informuje Complex, olympijské mestečko je vždy miestom živého zoznamovania sa, ktoré zvykne zájsť aj ďalej.

Odporúčané
Richard Tury môže byť prvým slovenským skateboardistom na olympiáde: Za viac ako 20 rokov ma chuť jazdiť každý deň neprešla Richard Tury môže byť prvým slovenským skateboardistom na olympiáde: Za viac ako 20 rokov ma chuť jazdiť každý deň neprešla 13. marca 2024, 9:00

Na posledných letných olympijských hrách rozdali organizátori 450-tisíc kondómov, tento rok je to „len“ 160-tisíc. Vraj len so vzdelávacím zámerom. „Naším zámerom nie je, aby olympijskí atléti využili kondómy v olympijskom mestečku. Chceme pomôcť zvýšiť povedomie tým, že si ich vezmú späť do svojich krajín,“ vysvetľujú organizátori v stanovisku.

Na posteli sa dá v pohode aj skákať

Postele však nemusia byť problém. Rhys McClenaghan, írsky gymnasta, na videu na Twitteri dokazuje, že klebety o antisexových posteliach sú len klebetami. V pohode na tej svojej skáče a nerozlomí sa pod ním. „V dnešnej epizóde falošných správ z olympijských hier: postele sú vraj antisexové,“ uvádza svoje video.

Pravdou však ostáva, že ani nepohodlné či krehké postele by ľudí chtivých sexu vôbec nemuseli zabrzdiť. Že by práve najatletickejší ľudia planéty mali problém so sexom v iných polohách?

Domov
Zdieľať
Diskusia