Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2021, 21:24
Čas čítania 0:38
Katarína Danková

Kate Moss pózuje v spodnej bielizni. Kim Kardashian ju nahovorila, aby bola novou tvárou značky SKIMS

Kate Moss pózuje v spodnej bielizni. Kim Kardashian ju nahovorila, aby bola novou tvárou značky SKIMS
Zdroj: Wiki Commons/Renan Katayama
MÓDA KATE MOSS KIM KARDASHIAN
Uložiť Uložené

Módna ikona je zároveň dobrou kamarátkou Kim Kardashian.

„Predstavujem Kate Moss pre @SKIMS, oznámila v utorok 13. júla americká influencerka a milionárka Kim Kardashian na svojom instagramovom účte. Anglická modelka sa tak na toto leto stáva novou tvárou kampane na tvarujúcu spodnú bielizeň značky SKIMS.

Odporúčané
Značka Kim Kardashian bude súčasťou olympijských hier. SKIMS oblečie amerických športovcov Značka Kim Kardashian bude súčasťou olympijských hier. SKIMS oblečie amerických športovcov 29. júna 2021, 19:07

47-ročná modelka v najnovšej kampani pózuje v bestselleroch spodnej bielizne značky SKIMS, ktorú nafotila americká fotografka Donna Trope. Kim Kardashian si modelku vybrala pre ich „dlhoročné priateľstvo a Mossovej skvelú osobnosť“.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian)

„Prvýkrát som sa s @katemossagency stretla v roku 2014 prostredníctvom Ricarda Tisciho a okamžite ma zasiahol jej drzý humor, autentickosť a klasická krása – odvtedy sme kamarátky! Je módnou ikonou, ktorá definuje celú generáciu štýlu, a je mi cťou ju toto leto predstaviť ako novú tvár SKIMS!“ uviedla Kardashian na Instagrame.

Už pred dvomi týždňami spolu Kardashian a Moss objavovali krásy Vatikánu a Baziliky svätého Petra. Hviezdy dokonca pustili aj do neverejných priestorov a archívov pápežských rúch.

Spoločný výlet si užili aj s 18-ročnou dcérou Kate Moss Lilou Grace. Dnes je už jasné, prečo sa dve legendy modelingu stretávajú.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Odporúčané
Bella Hadid so zlatým šperkom cez prsia a plejáda modeliek v luxusných róbach. Toto sú najlepšie outfity z festivalu v Cannes Bella Hadid so zlatým šperkom cez prsia a plejáda modeliek v luxusných róbach. Toto sú najlepšie outfity z festivalu v Cannes 12. júla 2021, 14:05
Domov
Zdieľať
Diskusia