Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2021, 11:34
Čas čítania 1:15
Viktor Kniš

Každému rozdáva peniaze, len mne nie. Tekashiho otec žijúci na ulici prosí syna, aby mu finančne pomohol

Každému rozdáva peniaze, len mne nie. Tekashiho otec žijúci na ulici prosí syna, aby mu finančne pomohol
Zdroj: GettyImages/Shareif Ziyadat/WireImage
NEWS 6IX9INE
Uložiť Uložené

Aj keď Tekashiho hviezda pomaly zhasla, zostáva jedným z najpočúvanejších amerických raperov posledných rokov.

Nie je tajomstvom, že Tekashiho otec je človekom bez domova, ktorý dlhé roky žije v uliciach New Yorku. Aj keď so synom bývajú v rovnakom meste, podľa slov otca za ním úspešný raper nikdy neprišiel a nepomohol mu. Portál Page Six zverejnil video, v ktorom sa Tekashiho otec sťažuje, že ho syn nechal napospas osudu a musí žiť v azylových domoch. Danielovi Hernandezovi prekáža, že jeho slávny potomok rozdáva peniaze všetkým, len nie jemu. 

Tekashi sa s otcom naposledy videl len veľmi krátko na súde, ktorý ho prepustil na slobodu vzhľadom na jeho rozsiahlu spoluprácu s FBI. Raperovi pôvodne hrozil trest 47 rokov za mrežami, keďže však udal celú nebezpečnú skupinu Nine Trey, odsedel si len necelé dva roky. 

Odporúčané
Keď zastrelili Biggieho, americká polícia vytvorila špeciálny „rapový útvar“. Odhaľuje to dokument o Tekashim Keď zastrelili Biggieho, americká polícia vytvorila špeciálny „rapový útvar“. Odhaľuje to dokument o Tekashim 8. decembra 2020, 9:28

V tom čase sa dúhový raper k stretnutiu vyjadril len v krátkosti, keď prezradil, že otca nevidel od tretieho ročníka na základnej škole. „Nevedel som, či žartuje,“ skonštatoval raper v roku 2019. 

Domov
Zdieľať
Diskusia