Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 22. 5. 2022
16:24
Trhni si, nevidíš problémy rodín, si hanbou! Igor Matovič sa na Facebooku obul do šéfredaktora Aktualít.Trhni si, nevidíš problémy rodín, si hanbou! Igor Matovič sa na Facebooku obul do šéfredaktora Aktualít.
15:21
Chuligáni zo Splitu po zápase so Záhrebom zablokovali diaľnicu. Pri hromadnej bitke fanúšikov sa zranili aj policajti.Chuligáni zo Splitu po zápase so Záhrebom zablokovali diaľnicu. Pri hromadnej bitke fanúšikov sa zranili aj policajti.
14:32
Matovičov návrh môže skončiť na Ústavnom súde. Občania nemusia dostať protiinflačný balíček, tvrdí Mária Kolíková.Matovičov návrh môže skončiť na Ústavnom súde. Občania nemusia dostať protiinflačný balíček, tvrdí Mária Kolíková.
13:05
Mbappé zostane v PSG, sľúbili mu 300 miliónov a rozhodovanie o prestupoch. Podľa šéfa španielskej ligy to je urážka futbalu.Mbappé zostane v PSG, sľúbili mu 300 miliónov a rozhodovanie o prestupoch. Podľa šéfa španielskej ligy to je urážka futbalu.
10:33
Pred posledným ruským McDonaldom sa tvorili dlhé rady. Ľudia na stanici v Moskve čakali na hamburger hodiny.Pred posledným ruským McDonaldom sa tvorili dlhé rady. Ľudia na stanici v Moskve čakali na hamburger hodiny.
7:25
Režisér Mad Max: Fury Road ti zamotá hlavu novým sci-fi filmom. Idris Elba v ňom hrá džina s 3 špeciálnymi želaniami.Režisér Mad Max: Fury Road ti zamotá hlavu novým sci-fi filmom. Idris Elba v ňom hrá džina s 3 špeciálnymi želaniami.
Sobota 21. 5. 2022
18:24
VIDEO: Žena „hore bez“ narušila filmový festival v Cannes. Chcela upoznorniť na sexuálne násilie na Ukrajine.VIDEO: Žena „hore bez“ narušila filmový festival v Cannes. Chcela upoznorniť na sexuálne násilie na Ukrajine.
14:44
Po nedostatku oleja prichádzajú problémy s horčicou. Pre sucho a vojnu na Ukrajine je málo semien.