Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 8. 11. 2023
16:21
Má vyjadrovať príbehy študentov, ktoré pred rokom tragicky vyhasli. Obetiam nehody na Zochovej odhalili spomienkovú tabuľu.Má vyjadrovať príbehy študentov, ktoré pred rokom tragicky vyhasli. Obetiam nehody na Zochovej odhalili spomienkovú tabuľu.
14:28
Minerálka, ktorú vyrába Coca-Cola, obsahovala kyselinu. V Chorvátsku sa otrávil muž, prípad už rieši polícia.Minerálka, ktorú vyrába Coca-Cola, obsahovala kyselinu. V Chorvátsku sa otrávil muž, prípad už rieši polícia.
14:16
FOTO: Bizarná prehliadka v barcelonskom múzeu. Návštevníci aj sprievodca sa v ňom prechádzali úplne nahí.FOTO: Bizarná prehliadka v barcelonskom múzeu. Návštevníci aj sprievodca sa v ňom prechádzali úplne nahí.
13:38
Blaha uznal, že nemal zvesiť portrét prezidentky, no neospravedlnil sa. Pellegrini oznámil, kedy ho budú v parlamente odvolávať.Blaha uznal, že nemal zvesiť portrét prezidentky, no neospravedlnil sa. Pellegrini oznámil, kedy ho budú v parlamente odvolávať.
13:21
V Ženeve vydražili extrémne vzácny modrý diamant. Jeho cena sa vyšplhala na takúto astronomickú sumu.V Ženeve vydražili extrémne vzácny modrý diamant. Jeho cena sa vyšplhala na takúto astronomickú sumu.
12:47
69-ročný Slovák bodol muža samurajským mečom. Katanou sa zaháňal, aby ho zastrašil.69-ročný Slovák bodol muža samurajským mečom. Katanou sa zaháňal, aby ho zastrašil.
12:18
Toto je najsexi muž roku 2023. Stal sa ním 57-ročný Patrick Dempsey, predbehol aj Pedra Pascala.Toto je najsexi muž roku 2023. Stal sa ním 57-ročný Patrick Dempsey, predbehol aj Pedra Pascala.
12:09
Postreleného 21-ročného policajta z Bratislavy stabilizovali. Do nemocnice ho previezli po bizarnej nehode jeho kolegu.Postreleného 21-ročného policajta z Bratislavy stabilizovali. Do nemocnice ho previezli po bizarnej nehode jeho kolegu.
11:38
Do domu Neymarovej partnerky sa vlámali zlodeji. Rodičov zviazali a ukradli im luxusné šperky a hotovosť.Do domu Neymarovej partnerky sa vlámali zlodeji. Rodičov zviazali a ukradli im luxusné šperky a hotovosť.
11:22
Milióny eur za jeden turnaj. Bývalý zápasník prezradil zárobky Clash of the Stars.Milióny eur za jeden turnaj. Bývalý zápasník prezradil zárobky Clash of the Stars.
10:58
Nové rodičovské dôchodky budú 20-krát nižšie. Vláda tým vraj chce ušetriť na trináste dôchodky.Nové rodičovské dôchodky budú 20-krát nižšie. Vláda tým vraj chce ušetriť na trináste dôchodky.
10:48
9:49
Instagram chystá veľkú novinku, na ktorú sme čakali roky. Konečne sa ľahko vyhneš nepríjemným konverzáciám.Instagram chystá veľkú novinku, na ktorú sme čakali roky. Konečne sa ľahko vyhneš nepríjemným konverzáciám.