Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 9. 11. 2023
7:54
Krotitelia duchov sa vracajú v novom filme: v prvom traileri bojujú s duchom, ktorý chce zmraziť New York.Krotitelia duchov sa vracajú v novom filme: v prvom traileri bojujú s duchom, ktorý chce zmraziť New York.
6:49
FOTO: Oslňujúce zábery vzdialených galaxií. Toto sú prvé snímky z európskeho vesmírneho teleskopu Euklides.FOTO: Oslňujúce zábery vzdialených galaxií. Toto sú prvé snímky z európskeho vesmírneho teleskopu Euklides.
Streda 8. 11. 2023
21:11
Českú dôchodkyňu okradli o milióny. Naletela falošným bankárom a celoživotné úspory vložila do Bitcoinmatu.Českú dôchodkyňu okradli o milióny. Naletela falošným bankárom a celoživotné úspory vložila do Bitcoinmatu.
19:39
Britský kráľ chce generáciu bez cigariet. Predniesol plán na postupný zákaz fajčenia v krajine.Britský kráľ chce generáciu bez cigariet. Predniesol plán na postupný zákaz fajčenia v krajine.
18:56
Monk je späť v novom filme: legendárny detektív má problém vyrovnať sa s pandémiou, no musí vyriešiť svoj posledný prípad.Monk je späť v novom filme: legendárny detektív má problém vyrovnať sa s pandémiou, no musí vyriešiť svoj posledný prípad.
18:23
Slovák záhadne zmizol ešte v septembri. Polícia žiada o pomoc pri pátraní: Má vytetované tri lebky a postavu z filmu.Slovák záhadne zmizol ešte v septembri. Polícia žiada o pomoc pri pátraní: Má vytetované tri lebky a postavu z filmu.
17:41
Charlie Sheen karhal svoju dcéru za to, že má Onlyfans. Zmenil názor, keď zistil, koľko vďaka tomu zarába.Charlie Sheen karhal svoju dcéru za to, že má Onlyfans. Zmenil názor, keď zistil, koľko vďaka tomu zarába.
17:12
16:25
Facebook a Instagram budú čoskoro bez reklám. Musíš si však za to mesačne platiť takúto sumu.Facebook a Instagram budú čoskoro bez reklám. Musíš si však za to mesačne platiť takúto sumu.