Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 11. 11. 2023
Piatok 10. 11. 2023
19:39
Filmári pracujú na životopisnom filme o Elonovi Muskovi. Pod palcom ho bude mať tento uznávaný režisér.Filmári pracujú na životopisnom filme o Elonovi Muskovi. Pod palcom ho bude mať tento uznávaný režisér.
18:14
Hviezda Onlyfansu zverejnila výplatnú pásku. Z jej mesačných príjmov za polonahé fotky sa ti zatočí hlava.Hviezda Onlyfansu zverejnila výplatnú pásku. Z jej mesačných príjmov za polonahé fotky sa ti zatočí hlava.
17:22
Používatelia iPhonu 15 sa vo veľkom sťažujú. Telefóny vraj majú problém s nabíjaním, prehrievaním aj platením.Používatelia iPhonu 15 sa vo veľkom sťažujú. Telefóny vraj majú problém s nabíjaním, prehrievaním aj platením.
16:49
14:40
TRAILER: Masters of Air bude epická vojnová klasika. Najočakávanejší seriál od Spielberga a Hanksa vyvoláva zimomriavky.TRAILER: Masters of Air bude epická vojnová klasika. Najočakávanejší seriál od Spielberga a Hanksa vyvoláva zimomriavky.
13:58
Majk Spirit má zdravú maskulinitu a ide si kľudne aj dúhovú. V novinke rapuje o láske aj rešpekte ku LGBT komunite.Majk Spirit má zdravú maskulinitu a ide si kľudne aj dúhovú. V novinke rapuje o láske aj rešpekte ku LGBT komunite.