Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 15. 4. 2020
13:32
12:46
Veľkonočný koncert Andrea Bocelliho pre Talianov zasiahnutých koronavírusom zlomil rekord YouTube. Videlo ho už 35 miliónov ľudí, naživo sa pripojili 3 milióny divákov.Veľkonočný koncert Andrea Bocelliho pre Talianov zasiahnutých koronavírusom zlomil rekord YouTube. Videlo ho už 35 miliónov ľudí, naživo sa pripojili 3 milióny divákov.
11:52
Igor Matovič má ďalší sarkastický status na Facebooku. V inzeráte hľadá odborníkov na COVID-19 z radov 5 miliónov Slovákov.Igor Matovič má ďalší sarkastický status na Facebooku. V inzeráte hľadá odborníkov na COVID-19 z radov 5 miliónov Slovákov.
11:07
Americký prezident Donald Trump pozastavil financovanie WHO. Svetová zdravotnícka organizácia vraj spackala reakciu na šíriacu sa pandémiu.Americký prezident Donald Trump pozastavil financovanie WHO. Svetová zdravotnícka organizácia vraj spackala reakciu na šíriacu sa pandémiu.
8:31
Thajský kráľ porušil prísnu karanténu, odskočil si 20 000 km súkromým lietadlom na party. Kráľ Maha Vajiralongkorn utiekol z Thajska a so svojimi 20 ženami žije v luxusnom hoteli v Nemecku.Thajský kráľ porušil prísnu karanténu, odskočil si 20 000 km súkromým lietadlom na party. Kráľ Maha Vajiralongkorn utiekol z Thajska a so svojimi 20 ženami žije v luxusnom hoteli v Nemecku.
6:27
Na Cypre môžete ľahko dostať po papuli, stačí, keď na nesprávnej strane začnete hovoriť nesprávnym jazykom
Utorok 14. 4. 2020
22:22
21:29
Deti narúšajú Cristianovi Ronaldovi domáce tréningy. Zverejnil roztomilé video s tým, čomu musí čeliť.Deti narúšajú Cristianovi Ronaldovi domáce tréningy. Zverejnil roztomilé video s tým, čomu musí čeliť.
20:59
19:33
Koronavírus sa môže prenášať aj z mŕtvych tiel. V Thajsku takto zomrel súdny lekár.Koronavírus sa môže prenášať aj z mŕtvych tiel. V Thajsku takto zomrel súdny lekár.
19:20
Od „blackoutu“ sme upustili, hovorí minister zdravotníctva Marek Krajčí. Vypnutie krajiny malo podľa ministra veľké riziká.Od „blackoutu“ sme upustili, hovorí minister zdravotníctva Marek Krajčí. Vypnutie krajiny malo podľa ministra veľké riziká.