Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 16. 4. 2020
10:57
V tabuľkách vyzerá Slovensko dobre, ak však nezačneme testovať viac, Pezinok nemusí byť ojedinelým prípadom.V tabuľkách vyzerá Slovensko dobre, ak však nezačneme testovať viac, Pezinok nemusí byť ojedinelým prípadom.
8:10
Dcéra Michaela Jacksona stvárni postavu Ježiša Krista. V novom filme Habit si zahrá po boku Belly Thorne.Dcéra Michaela Jacksona stvárni postavu Ježiša Krista. V novom filme Habit si zahrá po boku Belly Thorne.
Streda 15. 4. 2020
21:39
Požiare pri Černobyle Slovensko neohrozili. Hodnoty radiácie sú v norme.
17:26
O2 spúšťa paušály s neobmedzenými dátami. Ich cena sa začína na 40 €.O2 spúšťa paušály s neobmedzenými dátami. Ich cena sa začína na 40 €.
16:02
NASA chce postaviť obrovský teleskop na odvrátenej strane Mesiaca. Tam bude chránený pred ľudskou aktivitou a rušivými rádiovými signálmi.NASA chce postaviť obrovský teleskop na odvrátenej strane Mesiaca. Tam bude chránený pred ľudskou aktivitou a rušivými rádiovými signálmi.
15:14
Čile medzi vyliečených pacientov započítava aj tých, čo zomreli. Už nie sú nákazliví, vyhlásil minister zdravotníctva.
14:23
Daniele po nakáňačke so psami skočili zo skál. Prípadov, kedy domáce zvieratá útočia na jelene a srny, vraj pribúda. Cez víkend v okolí Bratislavy zaznamenali minimálne dva prípady.Daniele po nakáňačke so psami skočili zo skál.Prípadov, kedy domáce zvieratá útočia na jelene a srny, vraj pribúda. Cez víkend v okolí Bratislavy zaznamenali minimálne dva prípady.