Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 16. 4. 2020
19:52
Solar Opposites bude ďalším animákom, na ktorom budeme závislí. Tvorca Ricka a Mortyho predstavuje šialený a vtipný seriál.Solar Opposites bude ďalším animákom, na ktorom budeme závislí. Tvorca Ricka a Mortyho predstavuje šialený a vtipný seriál.
17:43
Jeff Bezos zbohatol počas pandémie o 24 miliárd dolárov. Najbohatší muž sveta musí v Amazone prijímať tisíce pracovníkov.
16:42
Drahšie či lacnejšie letenky? Šéf Ryanairu povedal, čo nás čaká po skončení pandémie koronavírusu.
16:01
Slovenka sa opaľovala na cintoríne v centre Bratislavy, hneď vedľa hrobov prezidenta Kováča a Júliusa Satinského.Slovenka sa opaľovala na cintoríne v centre Bratislavy, hneď vedľa hrobov prezidenta Kováča a Júliusa Satinského.
15:40
Video zachytáva nekonečný rad pred poštou v Bratislave. Pred posledným stálo viac ako 50 ľudí.Video zachytáva nekonečný rad pred poštou v Bratislave. Pred posledným stálo viac ako 50 ľudí.
14:48
Sleduj zmazané zábery z našich videí, na ktorých to Šajmo nezvládol. Mal aj väčšie problémy ako chlpaté bradavky.
13:22
12:55
Tom Hardy je Al Capone. Nový gangsterský film sa chváli úžasným trailerom a májovým dátumom premiéry.Tom Hardy je Al Capone. Nový gangsterský film sa chváli úžasným trailerom a májovým dátumom premiéry.