Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 14. 4. 2020
16:49
Luník IX nemá ani jedného pozitívneho pacienta s koronavírusom. Na Facebooku to oznámil primátor Košíc.
15:44
10 nepoučiteľných nadržancov poslali užívať si na ostrov. Ak však chcú vyhrať 100-tisíc dolárov, nesmú mať sex ani sa bozkávať.10 nepoučiteľných nadržancov poslali užívať si na ostrov. Ak však chcú vyhrať 100-tisíc dolárov, nesmú mať sex ani sa bozkávať.
14:52
Vláda pomôže zamestnancom a zamestnávateľom, naprázdno neobídu ani SZČO a dohodári.
12:33
Telá mŕtvych pacientov, ktorých zabil koronavírus, musia v Detroite ukladať aj do prázdnych izieb, ukazujú fotky z nemocnice.Telá mŕtvych pacientov, ktorých zabil koronavírus, musia v Detroite ukladať aj do prázdnych izieb, ukazujú fotky z nemocnice.
10:25
Na populárnej slovenskej sociálnej sieti sa to stále hemží ponukami na sex aj v čase obmedzenia vychádzania. Za sex ponúkajú aj 500 €, obmedzenie vychádzania a riziko nakazenia koronavírusom nikomu nevadí.
8:13
Reper Gucci Mane si pohneval fanúšikov: Modlím sa, aby moji hejteri zomreli na koronavírus, napísal na Twitteri.
7:36
Čo robiť s použitými rúškami? Úrady odkazujú, že patria do bežného odpadu.Čo robiť s použitými rúškami? Úrady odkazujú, že patria do bežného odpadu.
Pondelok 13. 4. 2020
22:13
Lesný požiar okolo černobyľskej elektrárne sa stále nedarí dostať pod kontrolu. Zaznamenali aj zvýšenú radiáciu z lesov v plameňoch. Lesný požiar okolo černobyľskej elektrárne sa stále nedarí dostať pod kontrolu. Zaznamenali aj zvýšenú radiáciu z lesov v plameňoch.