Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 21. 4. 2020
10:25
Už aj Merkelová vyzvala Čínu, aby povedala pravdu o pôvode koronavírusu. Američania upozorňovali na laboratórium už dávno.Už aj Merkelová vyzvala Čínu, aby povedala pravdu o pôvode koronavírusu. Američania upozorňovali na laboratórium už dávno.
9:37
Zvyšné zápasy Ligy majstrov budú údajne pokračovať od 7. augusta. UEFA plánuje súboje pred prázdnymi tribúnami.
9:13
Novak Djokovič odmieta očkovanie. Mám svoj vlastný názor a nemyslím si, že ho niekedy zmením, tvrdí tenista
8:51
Ficov kamarát Kajetán Kičura privítal zásah NAKA v župane. Akcia sa týka korupčnej trestnej činnosti.Ficov kamarát Kajetán Kičura privítal zásah NAKA v župane. Akcia sa týka korupčnej trestnej činnosti.
7:24
6:37
Po prázdnych uliciach Kapského Mesta sa prechádzala skupinka tučniakov. Využili to, že sú ľudia v domácej karanténe.Po prázdnych uliciach Kapského Mesta sa prechádzala skupinka tučniakov. Využili to, že sú ľudia v domácej karanténe.
Pondelok 20. 4. 2020
22:25
S ropou sa dnes obchodovalo za záporné čísla. Prvýkrát v histórii prišla o všetku svoju hodnotu.
21:46
Hollywood bude tvoja nová seriálová závislosť na Netflixe. Ako vyzerala zlatá éra Hollywoodu, keby nebolo rasizmu a sexizmu?Hollywood bude tvoja nová seriálová závislosť na Netflixe. Ako vyzerala zlatá éra Hollywoodu, keby nebolo rasizmu a sexizmu?
19:11
6ix9ine údajne začal nakupovať luxusné autá a šperky. O jeho koncerty je vraj veľký záujem, ponúkajú mu státisíce.6ix9ine údajne začal nakupovať luxusné autá a šperky. O jeho koncerty je vraj veľký záujem, ponúkajú mu státisíce.