Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2020, 8:10
Čas čítania 1:06
Viktor Kniš

Obchody otvárať, smerákov zatvárať. Igor Matovič ľutuje, že už je programové vyhlásenie uzavreté, dostal tip na jeho doplnenie

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Igor Matovič ešte v pondelok večer zverejnil ďalší zo svojich hviezdnych statusov, ktorý zaznamenal tisícky pozitívnych reakcií.

Premiér Igor Matovič ešte neskoro večer pridal na svoj Facebook status, v ktorom si zavtipkoval na adresu strany Smer. „Dostal som tip na doplnenie programu vlády: „Obchody otvárať, smerákov zatvárať.” Dokelu, škoda, že už je programko uzavreté,“ napísal v statuse práve v deň, kedy vláda predstavila svoje programové vyhlásenie v parlamente.

To ešte netušil, že o 8 hodín už budú u jedného nominanta strany Smer zasahovať. NAKA totiž dnes podľa Denníka N vykonala u bývalého šéfa Štátnych hmotných rezerv Kajetána Kičuru domovú prehliadku súvisiacu s údajne nevýhodnými verejnými obstarávaniami.

Kičura bol nominantom strany Smer a zároveň osobným priateľom Roberta Fica, čo sám priznal. „Považujem ho za môjho priateľa a verím, že aj on mňa. Vážim si ho za to, čo v živote dokázal,“ povedal v roku 2018 o šéfovi strany Smer.

Domov
Zdieľať
Diskusia