Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 20. 4. 2020
16:40
15:56
Na prechádzky v lese so psami v najbližšie dni zabudnite. Veľké očkovanie líšok proti besnote prinesie obmedzenia.Na prechádzky v lese so psami v najbližšie dni zabudnite. Veľké očkovanie líšok proti besnote prinesie obmedzenia.
15:04
Od utorka budú platiť nové pravidlá pre nosenie rúšok. Menia sa pravidlá pre pobyt v prírode alebo aute.
14:15
Z týchto miest pochádza 12 nových potvrdených prípadov nákazy koronavírusom. Prevláda najmä Pezinok, no nové prípady evidujú aj na východnom Slovensku.Z týchto miest pochádza 12 nových potvrdených prípadov nákazy koronavírusom. Prevláda najmä Pezinok, no nové prípady evidujú aj na východnom Slovensku.
10:03
Harry a Meghan odmietajú odpovedať britskému bulváru. Nechcú už byť zdrojom clickbaitov. Kráľovský pár poslal tvrdý list editorom bulvárnych novín Sun, Daily Mail, Mirror a Express.Harry a Meghan odmietajú odpovedať britskému bulváru. Nechcú už byť zdrojom clickbaitov. Kráľovský pár poslal tvrdý list editorom bulvárnych novín Sun, Daily Mail, Mirror a Express.
9:17
Nahota predá čokoľvek a travel blogeri si pýtajú peniaze od fanúšikov. Instagramový profil si trefne uťahuje z influencerov.Nahota predá čokoľvek a travel blogeri si pýtajú peniaze od fanúšikov. Instagramový profil si trefne uťahuje z influencerov.
7:35
Otec Woodyho Harrelsona bol doživotne odsúdeným vrahom. Údajne si ho mala najímať aj mafia.Otec Woodyho Harrelsona bol doživotne odsúdeným vrahom. Údajne si ho mala najímať aj mafia.
6:55
Veverička Willa bola podvýživená a oslepla na jedno oko. Jej opatrovateľka zdieľa na Instagrame ich spoločné zážitky.Veverička Willa bola podvýživená a oslepla na jedno oko. Jej opatrovateľka zdieľa na Instagrame ich spoločné zážitky.
Nedeľa 19. 4. 2020
21:35
Florida otvorila pláže, na ktoré sa hneď nahrnuli ľudia bez rúšok. V štáte sa koronavírusom nakazilo cez 25 000 ľudí.Florida otvorila pláže, na ktoré sa hneď nahrnuli ľudia bez rúšok. V štáte sa koronavírusom nakazilo cez 25 000 ľudí.
20:32
Drake prekonal na TikToku Kylie Jenner. #ToosieSlide dosiahol za 2 dni miliardu zhliadnutí.Drake prekonal na TikToku Kylie Jenner. #ToosieSlide dosiahol za 2 dni miliardu zhliadnutí.
19:29
Ako by vyzeral ideálny svet podľa Majka Spirita? Počúvaj nevydanú skladbu z albumu Nie som tu náhodou.Ako by vyzeral ideálny svet podľa Majka Spirita? Počúvaj nevydanú skladbu z albumu Nie som tu náhodou.