Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 19. 4. 2020
15:27
Do svetového online koncertu sa zapojila aj Lady Gaga či Billie Eilish. Pre pandémiu koronavírusu museli spievať z domu.Do svetového online koncertu sa zapojila aj Lady Gaga či Billie Eilish. Pre pandémiu koronavírusu museli spievať z domu.
12:28
Chceš hrať vo filme s Leonardom DiCapriom a Robertom De Nirom? Slávni herci v čase koronakrízy pomáhajú virálnou výzvou.Chceš hrať vo filme s Leonardom DiCapriom a Robertom De Nirom? Slávni herci v čase koronakrízy pomáhajú virálnou výzvou.
11:55
Žena sa maskou Buzza Lightyeara chráni pred koronavírusom. Náhradou za ochranné rúško baví svoje okolie.Žena sa maskou Buzza Lightyeara chráni pred koronavírusom. Náhradou za ochranné rúško baví svoje okolie.
9:40
Americký politik má vlastné vysvetlenie stúpania hladiny oceánov. Vraj za to môžu kamene, ktoré do nich vyplavia riekyAmerický politik má vlastné vysvetlenie stúpania hladiny oceánov. Vraj za to môžu kamene, ktoré do nich vyplavia rieky
Sobota 18. 4. 2020
21:27
Životný príbeh dievčaťa, ktoré sa odhaľovalo na internete, aby malo na drogy a živobytie. Sama sa nakoniec zo závislosti na tvrdých drogách vyliečila „Keď si predstavím, koľko ľudí nado mnou masturbovalo, príde mi to nechutné“, hovorí bývalá drogovo závislá cam girl Kristýna.Životný príbeh dievčaťa, ktoré sa odhaľovalo na internete, aby malo na drogy a živobytie. Sama sa nakoniec zo závislosti na tvrdých drogách vyliečila „Keď si predstavím, koľko ľudí nado mnou masturbovalo, príde mi to nechutné“, hovorí bývalá drogovo závislá cam girl Kristýna.
19:23
Nová Mazda 6 pôjde v šľapajách BMW. Dostane radový šesťvalec a pohon zadných kolies.Nová Mazda 6 pôjde v šľapajách BMW. Dostane radový šesťvalec a pohon zadných kolies.
16:37
Koronavírus je už zrejme aj v Severnej Kórei, vláda o tom mala informovať občanov už v marci.Koronavírus je už zrejme aj v Severnej Kórei, vláda o tom mala informovať občanov už v marci.
15:15
Medzi reakcie na Facebooku pribudne nový emotikon. „Starostlivosť“ má poslúžiť najmä v čase pandémie COVID-19.Medzi reakcie na Facebooku pribudne nový emotikon. „Starostlivosť“ má poslúžiť najmä v čase pandémie COVID-19.
14:23
Koronavírus môže mať úmrtnosť pod 0,2 %. V USA sa totiž nakazilo výrazne viac ľudí, než ukazujú oficiálne štatistiky. Takéto osoby sa nikdy netestovali, nemali totiž žiadne problémy.Koronavírus môže mať úmrtnosť pod 0,2 %. V USA sa totiž nakazilo výrazne viac ľudí, než ukazujú oficiálne štatistiky. Takéto osoby sa nikdy netestovali, nemali totiž žiadne problémy.