Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 18. 4. 2020
12:27
87-ročný muž zomiera v opatrovateľskom domove. Rodina poprosila hasičov, aby ju napriek karanténe vyviezli k oknu jeho izby a mohla sa s ním rozlúčiť.87-ročný muž zomiera v opatrovateľskom domove. Rodina poprosila hasičov, aby ju napriek karanténe vyviezli k oknu jeho izby a mohla sa s ním rozlúčiť.
10:38
Odtiaľto je 40 nových nakazených z piatka. Po tri prípady hlásia Bratislava, Trnava aj Nové Zámky.Odtiaľto je 40 nových nakazených z piatka. Po tri prípady hlásia Bratislava, Trnava aj Nové Zámky.
10:04
Policajti kontrolovali nosenie rúšok v osadách, muži ich napadli. V Bardejove lietali kamene aj varovné výstrely.
9:17
Naked Bananas si uťahujú z Matovičovho obmedzenia pohybu. Môžeš byť ožratý aj zhúlený, ale prekročiť hranicu okresu nie.Naked Bananas si uťahujú z Matovičovho obmedzenia pohybu. Môžeš byť ožratý aj zhúlený, ale prekročiť hranicu okresu nie.
8:24
Ani Macron už nedôveruje Číne. Stali sa veci, o ktorých nevieme, obvinil tamojšiu vládu.Ani Macron už nedôveruje Číne. Stali sa veci, o ktorých nevieme, obvinil tamojšiu vládu.
Piatok 17. 4. 2020
21:45
V Nigérii zabili viac ľudí pre nedodržanie opatrení, ako ich usmrtil samotný koronavírus. Ten usmrtil v krajine 12 ľudí, zatiaľ čo bezpečnostné zložky už najmenej 18.V Nigérii zabili viac ľudí pre nedodržanie opatrení, ako ich usmrtil samotný koronavírus. Ten usmrtil v krajine 12 ľudí, zatiaľ čo bezpečnostné zložky už najmenej 18.
21:35
Muž pestoval na dvore 28 rastlín konope, dostal šesť rokov natvrdo. Nepomohol mu ani argument, že má chorú dcéru.Muž pestoval na dvore 28 rastlín konope, dostal šesť rokov natvrdo. Nepomohol mu ani argument, že má chorú dcéru.
20:41
iPhone 12 bude ešte tenší a ponúkne hranatejšie tvary. Ako bude vyzerať nová vlajková loď?iPhone 12 bude ešte tenší a ponúkne hranatejšie tvary. Ako bude vyzerať nová vlajková loď?
18:24
Cudzinec v Česku kladivom rozmlátil auto. Zrejme až potom si uvedomil, že je jeho.Cudzinec v Česku kladivom rozmlátil auto. Zrejme až potom si uvedomil, že je jeho.