Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 17. 4. 2020
16:25
Španielske mníšky sa v karanténe zabávajú po svojom. Video ich zachytáva na basketbalovom ihrisku v typických habitoch.Španielske mníšky sa v karanténe zabávajú po svojom. Video ich zachytáva na basketbalovom ihrisku v typických habitoch.
15:15
Vyhlásili víťazov súťaže World Press Photo 2020. Ocenili záber z protestov v Sudáne od japonského fotografa.Vyhlásili víťazov súťaže World Press Photo 2020. Ocenili záber z protestov v Sudáne od japonského fotografa.
14:30
Zomrel ďalší nakazený klient z domova dôchodcov v Pezinku, celkovo evidujú už 5 obetí na koronavírusZomrel ďalší nakazený klient z domova dôchodcov v Pezinku, celkovo evidujú už 5 obetí na koronavírus
14:21
Sony vraj tento rok vyrobí menej konzol PlayStation 5. Dopyt zrejme bude nižší kvôli vysokej cene a nový Xbox by tak mohol získať rozhodujúci náskok.Sony vraj tento rok vyrobí menej konzol PlayStation 5. Dopyt zrejme bude nižší kvôli vysokej cene a nový Xbox by tak mohol získať rozhodujúci náskok.
12:02
Strážnik v safari parku odfotil skupinku levov opaľujúcich sa na ceste. Z juhoafrického národného parku kvôli koronavírusu zmizli turisti.Strážnik v safari parku odfotil skupinku levov opaľujúcich sa na ceste. Z juhoafrického národného parku kvôli koronavírusu zmizli turisti.
11:38
Popradská nemocnica hlási 6 prípadov nákazy koronavírusom medzi zamestnancami. Vírus je už aj v nemocniciach v Rožňave a Michalovciach.Popradská nemocnica hlási 6 prípadov nákazy koronavírusom medzi zamestnancami. Vírus je už aj v nemocniciach v Rožňave a Michalovciach.
11:12
Nemocnica v Chicagu potvrdzuje účinok lieku Remdesivir. Po jeho podaní sa väčšina zo 125 pacientov vyliečila za menej než týždeň.Nemocnica v Chicagu potvrdzuje účinok lieku Remdesivir. Po jeho podaní sa väčšina zo 125 pacientov vyliečila za menej než týždeň.
7:40
Crysis Remastered vyjde na PC, PS4, Xbox a Nintendo Switch. Ponúkne ray tracing, vysoké rozlíšenie a vynovenú grafikuCrysis Remastered vyjde na PC, PS4, Xbox a Nintendo Switch. Ponúkne ray tracing, vysoké rozlíšenie a vynovenú grafiku
Štvrtok 16. 4. 2020
22:14
Jeho meno na Wikipédii už nenájdeš. Právnici sa totiž postarali o to, aby bola kontroverzná minulosť amerického boháča zo známeho portálu zmazaná. Popri svojich mnohých manželkách vraj udržiaval milenecký vzťah s dcérou, ktorú si neskôr vzal za manželku. Keď zistil, že čaká dieťa s iným mužom, snažil sa z jej života spraviť peklo.
22:05
21:26
Táto apka ti povie, či je tvoja frajerka na Tinderi. Ľudia sa pre ňu rozchádzajú aj uprostred pandémie.Táto apka ti povie, či je tvoja frajerka na Tinderi. Ľudia sa pre ňu rozchádzajú aj uprostred pandémie.