Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 25. 5. 2020
21:14
Francúzi vyriešili bezpečnú vzdialenosť na plážach. Musíš si zarezervovať povinnú rezerváciu v ohrádke.Francúzi vyriešili bezpečnú vzdialenosť na plážach. Musíš si zarezervovať povinnú rezerváciu v ohrádke.
19:10
Jarné dvorenie slovenských kapiel pokračuje. Už dnes o 20:00 môžeš sledovať livestream z koncertu Pary.
18:24
6ix9ine nechal fanúšikov hlasovať o názve najnovšej skladby. Musel zakročiť, aby sa nevolala „udavač.“6ix9ine nechal fanúšikov hlasovať o názve najnovšej skladby. Musel zakročiť, aby sa nevolala „udavač.“
16:41
Fitnescentrá otvárame budúci týždeň, prídu aj ďalšie odvážne zmeny. Za hranicami však už môžeš stráviť celý víkend.Fitnescentrá otvárame budúci týždeň, prídu aj ďalšie odvážne zmeny. Za hranicami však už môžeš stráviť celý víkend.
14:12
Zamestnanec ministerstva vnútra má koronavírus. Museli vydezinfikovať celú budovu.Zamestnanec ministerstva vnútra má koronavírus. Museli vydezinfikovať celú budovu.
13:17
Igor Matovič po rokovaní so zástupcami fitnescentier: Spoločne budeme rešpektovať výstup konzília odborníkov.
12:51
Silný pocit nepochopenia a zdravotné problémy. Richard Müller spieva o človeku, ktorý je na absolútnom dne.Silný pocit nepochopenia a zdravotné problémy. Richard Müller spieva o človeku, ktorý je na absolútnom dne.
12:31
Povinné rúška a rukavice či dvojmetrové rozostupy. Takto vyzerala maturita počas pandémie.Povinné rúška a rukavice či dvojmetrové rozostupy. Takto vyzerala maturita počas pandémie.
11:54
Christopher Nolan nechal pre film vybuchnúť skutočný Boeing 747. Tenet sa snaží natočiť s minimom počítačových trikov