Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 23. 5. 2020
20:12
Španieli chcú pre turistov otvoriť hranice už v júli. O pár týždňov by sa mala začať hrať futbalová La Liga.Španieli chcú pre turistov otvoriť hranice už v júli. O pár týždňov by sa mala začať hrať futbalová La Liga.
15:40
Vražda expolicajta vraj stála niekoľko miliónov korún. Černák ukázal prstom na SIS a Mečiara.
14:46
V USA sa narodilo mačiatko s dvomi tvárami. Unikátne zviera dokáže jednými ústami jesť a súčasne druhými mňaukať.V USA sa narodilo mačiatko s dvomi tvárami. Unikátne zviera dokáže jednými ústami jesť a súčasne druhými mňaukať.
12:57
Kiná na Slovensku zostávajú zatvorené aj napriek povoleniu vlády. Čo za tým stojí a kedy sa dočkáme veľkých kino premiér?Kiná na Slovensku zostávajú zatvorené aj napriek povoleniu vlády. Čo za tým stojí a kedy sa dočkáme veľkých kino premiér?
12:06
Letná dovolenka v Chorvátsku je realitou. Tamojšia vláda otvorí hranice pre cestujúcich zo Slovenska už 29. mája.Letná dovolenka v Chorvátsku je realitou. Tamojšia vláda otvorí hranice pre cestujúcich zo Slovenska už 29. mája.
11:17
Kamery zachytili opitého mladíka, ktorý preliezol ohradu v ZOO. Po chvíli sa zľakol medvedice a snažil sa ju utopiť.Kamery zachytili opitého mladíka, ktorý preliezol ohradu v ZOO. Po chvíli sa zľakol medvedice a snažil sa ju utopiť.
10:25
Mimo obce uháňal rýchlosťou 214 km/h. Šoféroval Fabiu, ktorá na takú rýchlosť nie je stavaná.Mimo obce uháňal rýchlosťou 214 km/h. Šoféroval Fabiu, ktorá na takú rýchlosť nie je stavaná.
7:55
Vedci zisťovali, prečo rastú mužom brady. Skutočný dôvod ťa asi prekvapí.Vedci zisťovali, prečo rastú mužom brady. Skutočný dôvod ťa asi prekvapí.
Piatok 22. 5. 2020
22:12
Ruská zdravotníčka pracovala odhalená, teraz má problém. Ak ju vyhodia, zamestná ju vraj predajca spodného prádla.Ruská zdravotníčka pracovala odhalená, teraz má problém. Ak ju vyhodia, zamestná ju vraj predajca spodného prádla.
19:51