Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Sobota 6. 11. 2021
Piatok 5. 11. 2021
22:39
Antivaxeri sa chceli priživiť na smrti hokejistu Borisa Sádeckého. Rodina vysvetlila, čo zapríčinilo kolaps počas zápasu.Antivaxeri sa chceli priživiť na smrti hokejistu Borisa Sádeckého. Rodina vysvetlila, čo zapríčinilo kolaps počas zápasu.
19:31
Lady Gaga na obálke Vogue pózuje nahá: Rok a pol som žila ako moja postava v House of Gucci.Lady Gaga na obálke Vogue pózuje nahá: Rok a pol som žila ako moja postava v House of Gucci.
18:31
Údajné Bödörovo komando pôjde pred súd. Prokurátor chystá obžalobu na Gašpara a spol.Údajné Bödörovo komando pôjde pred súd. Prokurátor chystá obžalobu na Gašpara a spol.
17:17
ABBA vydala album po 40 rokoch. Plánovaný koncert odohrajú digitálni avatari.ABBA vydala album po 40 rokoch. Plánovaný koncert odohrajú digitálni avatari.
16:05
Kanye West tvrdí, že s Kim Kardashian sú stále manželia. V šou SNL ju vraj donútili povedať, že sa rozviedli.Kanye West tvrdí, že s Kim Kardashian sú stále manželia. V šou SNL ju vraj donútili povedať, že sa rozviedli.