Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2021, 8:17
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Najbližší ma oklamali viac ako cudzí, ste zvieratá, nie ľudia. P. A.T. rapuje o bývalých kolegoch, ktorí ho dissujú

HUDBA POULIČNÝ AUTOR TÓNOV
Uložiť Uložené

Pouličný autor tónov avizuje nový album, ktorý vydá pod alter egom P. A.T.

Pouličný autor tónov pracuje na albume, ktorý bude na rozdiel od toho zatiaľ posledného podstatne rapovejší a emotívnejší. Multižánrové alter ego Franto vymenil za P. A. T., ktoré ide tvrdo a nedáva si servítku pred ústa.

Dokazuje to aj novinkou Pravé tváre, ktorú pravdepodobne venoval ľuďom, s ktorými do rapovej hry vstupoval. Známy je jeho minuloročný konflikt s raperom Paterom, verejnosť však nemá podrobné informácie o tom, čo presne sa medzi interpretmi stalo. 

P. A. T. hovorí o zrade ľudí, ktorí mu boli kedysi najbližší a postupne zmenili svoje správanie. „Koľko ľudí sa už vystriedalo okolo mňa a nakoniec sa stále ukázalo, že sú to prešpekulované krysy,“ skonštatoval. Vo videoklipe od Visionartu má ľudí s maskami na tvárach, aby demonštroval faloš, s ktorou sa stretával. 

Odporúčané
Paparazzo z Plus 7 dní: Ficovmu bývaniu sa venujem roky, je to moja srdcová téma. Má aj ďalšie nehnuteľnosti (Rozhovor) Paparazzo z Plus 7 dní: Ficovmu bývaniu sa venujem roky, je to moja srdcová téma. Má aj ďalšie nehnuteľnosti (Rozhovor) 23. mája 2021, 14:30

Pouličný autor tónov má za sebou niekoľko náročných mesiacov v súkromnom živote, počas ktorých mu diagnostikovali rakovinu a absolvoval aj operáciu. Dnes je podľa vlastných slov v poriadku. Celú túto tému nedávno zhrnul v skladbe Všetko dobré.

Domov
Zdieľať
Diskusia