Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
13. mája 2021, 18:12
Čas čítania 0:46

VIDEO: Cyklista vulgárne naložil kamionistovi na ceste pri Lozorne, ktorý ho nebezpečne predbiehal vo vysokej rýchlosti

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Cyklista na ceste uprostred lesa pri Lozorne mal vinou kamionistu minimálny priestor.

Cyklista na ceste pri Lozorne zažil moment, pri ktorom tuhne krv v žilách. Úzka cesta uprostred lesa slúži nielen cyklistom a rekreantom, ale aj nákladným autám zvážajúcim drevo, čo na vlastnej koži pocítil Daniel. Ten sa vybral na cyklistický výlet v utorok 11. mája, keď počasie na celom Slovensku prialo pobytom v prírode, informuje TV Markíza.

12. mája 2021, 9:39 Čas čítania 6:34 Toto je najmladší kryptomiliardár sveta. Vitalik Buterin má svoje mince na verejnej adrese, zanechal školu a pochádza z Ruska Toto je najmladší kryptomiliardár sveta. Vitalik Buterin má svoje mince na verejnej adrese, zanechal školu a pochádza z Ruska

Na svoj facebookový profil nahral krátke video, v ktorom vidieť, že bicykluje pred kamiónom s netrpezlivým vodičom. Šofér kamióna sa rozhodol cyklistu predbehnúť, ale namiesto bezpečného manévru začal Daniela predbiehať vo vysokej rýchlosti, o čom svedčí správanie vlečky. V jednej chvíli koleso vlečky nadskočí do vzduchu, keď kamión v rýchlosti prejde po výmoli na ceste.

Domov
Zdieľať
Diskusia