Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2021, 9:22
Čas čítania 1:22
Viktor Kniš

Fico zaútočil na Kolíkovú, jej firma vraj okradla vlastníkov bytov o 15-tisíc eur. Ministerka si myslí, že Fico sa neozval náhodou

NEWS MÁRIA KOLÍKOVÁ ROBERT FICO SMER-SD
Uložiť Uložené

Podľa Kolíkovej nejde o náhodu, že sa Robert Fico ozýva práve teraz.

Robert Fico a podpredsedovia Smeru organizujú sériu tlačových konferencií, na ktorých podľa vlastných slov odhaľujú podvody ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej. V prvej časti hovorili o údajnej sprenevere peňazí vo firme MK Real, s. r. o., v ktorej figuruje aj šéfka rezortu. 

„Máme ministerku spravodlivosti, ktorá má firmu a tá okradla vlastníkov obyčajných bytov v Moste pri Bratislave,“ povedal Fico. Firma sa vraj okrem iného zaoberá správou bytových domov.

Kolíková: Asi nie je náhoda, že sa mne aj mojej rodine Robert Fico takto venuje práve teraz

Konateľku v rodinnej firme ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej (Za ľudí) odsúdil bratislavský okresný súd v decembri 2019 za spreneveru vyše 15-tisíc eur. Tvrdí to poslanec Národnej rady SR a šéf opozičného Smeru-SD Robert Fico. Kolíková reagovala, že podiel vo firme zdedila po smrti otca. „Moja nevlastná sestra ostala naďalej konateľkou. Je pre mňa novou informáciou, že spáchala trestný čin, čo mi je úprimne ľúto,“ zdôraznila s tým, že za konanie nevlastnej sestry nie je osobne zodpovedná.

Domov
Zdieľať
Diskusia