Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2021, 10:35
Čas čítania 1:06
Marián Mauik Biel

Toto je prvé zariadenie od Spotify. Car Thing robí streamovanie hudby pohodlnejšie aj na 15-ročnom VW Golfe

Toto je prvé zariadenie od Spotify. Car Thing robí streamovanie hudby pohodlnejšie aj na 15-ročnom VW Golfe
Zdroj: Spotify/propgační materiál
TECH
Uložiť Uložené

Jednoduchý dotykový displej, veľký ovládací volič a všetky druhy pripojenia k autoreproduktorom dáva Spotify zatiaľ zdarma. Ale len pre americký trh.

Spotify Car Thing je len 6 mm hrubý 4-palcový dotykový displej s veľkým okrúhlym pogumovaným voličom a štyrmi tlačidlami na hornej hrane na okamžitý prístup k obľúbeným žánrom alebo playlistom.

Odporúčané
Spotify sa púšťa do audiokníh. Pár klasík nechali nahovoriť hollywoodskym hviezdam či známym YouTuberom Spotify sa púšťa do audiokníh. Pár klasík nechali nahovoriť hollywoodskym hviezdam či známym YouTuberom 8. februára 2021, 22:03

V balení je aj držiak na palubnú dosku alebo do klimatizácie a k smartfónu, odkiaľ si berie dáta, je pripojený cez Bluetooth. Mobil potom k autoreproduktorom pripojíš taktiež cez Bluetooth alebo AUX (3,5 mm jack) či USB.

Car Thing je vybavený štyrmi mikrofónmi, aby si mohol hlasové povely zadávať aj pri hlasnej hudbe. Počúva pomocou čerstvej funkcie „Hey Spotify“. Streamovacia služba totiž len pred pár dňami predstavila aj vlastnú virtuálnu asistentku.

Domov
Zdieľať
Diskusia