Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2021, 18:47
Čas čítania 0:29
Daniel Mikolášik

Zomrel legendárny americký raper DMX

Zomrel legendárny americký raper DMX
Zdroj: Shahar Azran/WireImage
HUDBA DMX SMRŤ
Uložiť Uložené

DMX pred pár dňami dostal infarkt po predávkovaní sa drogami. V nemocnici napokon zomrel.

Známy americký raper DMX, vlastným menom Earl Simmons, zomrel vo veku 50 rokov, informuje ABC News. Začiatkom apríla ho hospitalizovali v nemocnici na infarkt po tom, čo sa mal predávkovať drogami. Niekoľko dní bol v kritickom stave.

Odporúčané
Kto bol DMX a ako sa stal legendou? Kto bol DMX a ako sa stal legendou? 9. apríla 2021, 22:09

Jeho rodina bola v čase jeho smrti pri ňom. Vo vážnom stave ho ešte 3. apríla previezli do nemocnice White Plains v New Yorku na jednotku intenzívnej starostlivosti po tom, čo doma skolaboval. Bol napojený na prístroje, no nedokázali ho prebrať. 

„Earl bol bojovník. Bojoval až do samého konca. Miloval rodinu celým srdcom, vážime si chvíle, ktoré sme s ním strávili. Jeho hudba inšpirovala nespočetné množstvo fanúšikov po celom svete a jeho dedičstvo bude žiť naveky. Vážime si všetku lásku a podporu v týchto veľmi ťažkých chvíľach,“ uviedla jeho rodina v oficiálnom vyhlásení.

DMX
Zdroj: DMX/IG
Domov
Zdieľať
Diskusia