Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2021, 17:32
Čas čítania 0:34
Viktor Kniš

Gratulujem, idioti, odkázal Matovič tým, vinou ktorých podľa neho musíme vrátiť ruské vakcíny. Na vine je aj Denník N, tvrdí

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Bývalý premiér Igor Matovič obvinil skupinu neznámych ľudí, ktorí podľa neho využili Denník N na to, aby bojovali proti očkovaniu vakcínou Sputnik V na Slovensku.

„GRATULUJEM, IDIOTI! Zobrali ste si za rukojemníkov zdravie milióna ľudí na Slovensku! Buchnite si šampanské,“ odkázal bývalý predseda vlády na Facebooku krátko po tom, čo oficiálny profil ruskej vakcíny Sputnik V na Twitteri oznámil, že Slovensko musí vrátiť 200-tisíc dávok vakcíny. 

Odporúčané
Rusi žiadajú Slovensko, aby vrátilo všetkých 200 000 kusov vakcíny Sputnik V Rusi žiadajú Slovensko, aby vrátilo všetkých 200 000 kusov vakcíny Sputnik V 8. apríla 2021, 16:59

Igor Matovič si myslí, že existuje skupinka ľudí, ktorú však nemenuje a označuje ju len ako „oni“. Práve títo ľudia podľa neho spustili „geopolitickú špinavú hru proti “hybridnej zbrani” Ruska... a bolo im úplne jedno, či budú predčasné voľby a vráti sa mafia k moci“. Minister financií si myslí, že títo „oni“ využili na zverejňovanie informácií proti vakcíne z Ruska Denník N.

Dodal tiež, že podrobnosti o dnešnej návšteve Moskvy oznámi zajtra o 10.30 na tlačovej konferencii. 

Domov
Zdieľať
Diskusia