Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2021, 16:01
Čas čítania 0:39
Daniel Mikolášik

Modelka z Kollárovej limuzíny spoznala svoj trest. Bývalú missku Fabušovú odsúdili za jazdu pod vplyvom alkoholu

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Priateľka Borisa Kollára dostala za jazdu pod vplyvom podmienku a prišla aj o vodičák.

Bývalú miss Miroslavu Fabušovú odsúdil v utorok sudca Okresného súdu (OS) Bratislava III za jazdu pod vplyvom alkoholu na šesťmesačný podmienečný trest odňatia slobody. Rozhodnutie je právoplatné. TASR o tom informoval hovorca Krajského súdu (KS) v Bratislave Pavol Adamčiak.

Odporúčané
10 mileniek Borisa Kollára: Bývalá superstaristka, krupiérka v herni či poslankyňa NR SR 10 mileniek Borisa Kollára: Bývalá superstaristka, krupiérka v herni či poslankyňa NR SR 25. júna 2020, 11:16

Fabušová sa do pozornosti verejnosti dostala pre nehodu v bratislavských Podunajských Biskupiciach vo vládnej limuzíne z minulého roka, v ktorej sa viezla spoločne s predsedom parlamentu Borisom Kollárom.

„OS Bratislava III rozhodol tak, že odsúdil obvinenú Miroslavu Fabušovú k trestu odňatia slobody vo výmere šesť mesiacov s podmienečným odkladom na skúšobnú dobu 18 mesiacov. Zároveň jej uložil trest zákazu činnosti viesť akékoľvek motorové vozidlo na dobu 18 mesiacov,“ objasnil hovorca.


Podľa informácií hovorcu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michala Szeiffa Fabušovú zastavila v nedeľu (21. 2.) podvečer hliadka PZ, keď išla s vozidlom značky Mercedes na Hlavnej ulici v obci Rovinka. Bola podrobená vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, ktorou jej namerali hodnotu 1,33 promile.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa mirka fabusova (@mirkafabus)

Domov
Zdieľať
Diskusia