Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2021, 11:23
Čas čítania 0:57
Viktor Kniš

Krajčí: Čo máme urobiť? Keď nám niekto poradí, čo máme ešte urobiť, bude veľmi populárny

NEWS MAREK KRAJČÍ
Uložiť Uložené

Minister zdravotníctva Marek Krajčí momentálne nevie, ako v pandémii ďalej.

Slovensko je v počte obetí koronavírusu na milión obyvateľov najhoršie na svete. Podľa ministra zdravotníctva síce vláda robí všetko, čo môže, odborníci však dodávajú, že lockdown prišiel veľmi neskoro a aj keď situáciu komplikuje britský variant ochorenia Covid-19, nemôžeme sa naň vyhovárať.

Mnohí ľudia naďalej nedodržiavajú zavedené opatrenia, polícia denne odhalí desiatky porušení, informuje v reportáži TV Markíza


Podľa ministra vnútra neexistuje krajina, kde je dodržiavanie opatrení stopercentné. Analytik projektu Dáta bez pátosu Ivan Bošňák aj matematik Richard Kollár upozorňujú na skutočnosť, že aj keď má Slovensko prísny lockdown v rámci krajiny, nekontroluje hranice, cez ktoré k nám môže prichádzať veľký počet nakazených koronavírusom. Rovnako je podľa nich kameňom úrazu aj neporiadok v dátach. 

Domov
Zdieľať
Diskusia