Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2021, 19:23
Čas čítania 0:46
Daniel Mikolášik

VIDEO: Bratislavskí zdravotníci si počas skríningu nacvičili chytľavý tanček, ktorý je hitom sociálnych sietí

ZAUJÍMAVOSTI TIKTOK
Uložiť Uložené

Snažili sme sa atmosféru trochu odľahčiť, tvrdí iniciátorka.

Pred pár týždňami svet obletelo virálne video policajtov zo švajčiarskeho mesta Zug, v ktorom tancovali a chceli tak v tejto pochmúrnej ľuďom dobe vyčariť úsmev na tvári. Choreografia pochádza z TikToku a tancuje sa do lentého hitu Jerusalema od juhoafrického hudobníka známeho ako Master KG. 

Odporúčané
Testovali sme sa na Orave: Ľudia mrzli v dlhých radoch aj 3 hodiny. Primátori takú účasť nečakali (Reportáž) Testovali sme sa na Orave: Ľudia mrzli v dlhých radoch aj 3 hodiny. Primátori takú účasť nečakali (Reportáž) 24. októbra 2020, 15:44

Virálnym videom sa nechali tentokrát inšpirovať aj Slováci. Počas plošného skríningu cez víkend totiž mnohé odberové tímy nacvičili a zatancovali vlastné verzie tejto „Jerusalema výzvy“. Zdravotníci a dobrovoľníci z Bratislavy zverejnili svoje tanečné videá, ktoré okamžite zožali veľký úspech.

Zdravotnícky tím, ktorý testoval na odberovom mieste SPŠE Hálova v bratislavskej Petržalke, si pod vedením dobrovoľníčky Réky Ballovej nacvičil a nahral tanečné video. Choreografiu cvičili vtedy, keď práve na testy neprichádzali žiadni ľudia.

Domov
Zdieľať
Diskusia