Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. decembra 2020, 14:16
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Bola mi malá krabica od tenisiek, tak som si bol kúpiť safe. Pil Cmu vypadávajú peniaze z gatí

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Pil C vydáva singel, ktorý vznikol v rámci jednej zo štúdiových sessions, ktorých sa pred časom zúčastnil.

Väčšina slovenských interpretov v súčasnosti síce pracuje na albumoch a projektoch, na verejnosť sa však dostáva len veľmi malá časť ich práce. Dôvod je jednoduchý, len málokto by si chcel tie najlepšie náboje vystrieľať v čase, kedy sa na ne môže veľmi jednoducho zabudnúť. Aj to je dôvod, prečo domáci raperi vydávajú skôr EP projekt a jednoduché single, na ktorých si môžu vyskúšať čosi nové a v konečnom dôsledku aj potešiť fanúšikov aktivitou. 

Odporúčané
Štedrý večer vo väzbe: Bude kapustnica, filé a výnimočne telka do polnoci Štedrý večer vo väzbe: Bude kapustnica, filé a výnimočne telka do polnoci 24. decembra 2020, 9:30

Presne touto cestou sa vydal aj Pil C, ktorý vydáva spoluprácu s raperom Rollsout. Skladba vznikla v rámci jednej zo štúdiových sessions, ktorých sa pred časom zúčastnil. Nejde teda o žiadnu prepracovanú záležitosť, skôr typický novodobý spôsob tvorby, kedy sa raperi zavrú do štúdia a keď z neho vychádzajú, majú pripravenú skladbu. 

Pil C chystá v roku 2021 aj nový sólový projekt, ktorý by mal byť už tradične zo súdka tých prepracovanejších, keďže si vždy zakladá na koncepte. Uplynulý rok bol pre neho špecifický najmä po stránke súkromia, čo sa v konečno, dôsledku určite prejaví aj v tvorbe. Teraz už ale novinka, ako inak, o peniazoch. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia