Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2020, 18:21
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Eddie Murphy sa vracia do Ameriky! Coming 2 America odhaľuje prvý trailer plný skvelých vtipov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Coming 2 America premiéruje na Amazon Prime Video už v marci.

Po dlhom čakaní sme sa konečne dočkali. Amazon Prime Video vydalo prvý trailer pre Coming 2 America, pokračovanie kultovej komédie z roku 1988. Zažiaril v nej okrem iných aj Eddie Murphy, ktorý si zahral Akeema – princa fiktívnej zeme Zamunda. Prvýkrát v živote navštívil USA a z toho plynulo množstvo vtipných situácií. 

Odporúčané
Najočakávanejšie slovenské filmové projekty roku 2021: Bosoráctvo, holohlavý netvor, ale tiež krvavé boje Slovanov Najočakávanejšie slovenské filmové projekty roku 2021: Bosoráctvo, holohlavý netvor, ale tiež krvavé boje Slovanov 22. decembra 2020, 9:30

Akeem si v USA hľadal svoju manželku, pričom vystupoval ako chudobný muž. Zdá sa, že neostalo len pri dvorení. Akeem sa totiž dozvedá, že má v USA syna. Musí sa tak znova vydať do štátov a my sa už nevieme dočkať, aké dobrodružstvá na neho čakajú tentoraz. Okrem Murphyho uvidíme aj Jamesa Earl Jonesa, Wesleyho Snipesa, Arsenia Halla a ďalších. 

Režíroval Craig Brewer (s Murphym natočil podarený film Dolemite is My Name) podľa scenára od tvorcu black-ish Kenyu Barrias, Barryho W. Blausteina a Davida Sheffielda. Premiéry Coming 2 America sa na Amazon Prime Video dočkáme 5. marca 2021. 

Domov
Zdieľať
Diskusia