Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2020, 10:46
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

Korupčné srdce búcha ako zvon, keď zasahuje NAKA, kameň na kameni neostane. Heľenine oči reagujú na vlnu zatýkania

HUDBA NAKA
Uložiť Uložené

Slovenská kapela z Prešova reaguje na aktuálnu vlnu zatýkania Národnou kriminálnou agentúrou, ktorá si prišla po niekoľko oligarchov, ale aj vysokopostavených policajtov.

Obľúbená slovenská kapela z východu reaguje na aktuálne dianie na Slovensku trefnou pesničkou s príznačným názvom NAKA. Spevák Martin Mihalčín poukauzje na korupčné kauzy na Slovensku, robí to však s gráciou a spokojným úsmevom na tvári. Fanúšikovia sa dočkali aj jednoduchého čiernobieleho vizuálu, ktorý autori doplnili o text skladby a pár záberov zásahu kukláčov ako akčný bonus. 

Heľenine oči sa nenažia nasilu tlačiť na pílu, skratku NAKA využívajú aj ako prirodzenú súčasť textu, na druhej strane odkazujú aj na niekoľko reálií. Napríklad na medializované informácie o tom, že mal Marian Kočner pripravený únikový plán či snahy ovládnuť niektoré rekreačné oblasti Slovenska. 

Odporúčané
Hacienda pri Martine, luxusná chata vo Valčianskej doline a apartmán na Floride. Ako sa Lučanský dostal k majetkom a do väzby Hacienda pri Martine, luxusná chata vo Valčianskej doline a apartmán na Floride. Ako sa Lučanský dostal k majetkom a do väzby 20. decembra 2020, 9:34

Pre Slovensko bol rok 2020 špecifický aj z tejto spoločenskej perspektívy. Bežne sa vo svete nestáva, že si Národná kriminálna agentúra príde po dvoch šéfov polície, špeciálneho prokurátora či ďalších členov údajnej zločineckej skupiny, ktorú mal podľa vyšetrovateľa riadiť oligarcha a syn majiteľa bezpečnostnej služby z Nitry. 

Väčšina z týchto ľudí je dnes stíhaná väzobne. Niektorí sa už priznali a ako tzv. „kajúcnici“ vypovedajú proti tým, s ktorými mali páchať nielen korupčnú trestnú činnosť.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia