Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2020, 9:24
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Konex ide po odchode z Milion Plus sólo, aj keď by ho chceli v iných labeloch. Kerku M+ na tvári si nechá

HUDBA FRAYER FLEXKING
Uložiť Uložené

Slovenský raper a producent vydáva po odchode z vydavateľstva Milion Plus prvú skladbu na sólovej dráhe. Hosťuje Frayer Flexking.

Konex a české vydavateľstvo Milion Plus nedávno oznámili koniec spolupráce po dlhých rokoch, nelúčia sa však v zlom. Aj keď sa cesty slovenského rapera a producenta so skupinou z Pardubíc rozišli, naďalej môžeš očakávať ich spolupráce. 

„S chlapcami som sa rozišiel tak, že nemám problém s nimi naďalej spolupracovať v budúcnosti, aj nám ešte vyjdú nejaké veci spolu. Ďakujem im za všetko a prajem im úspechy do budúcna,“ vyhlásil Konex na Instagrame. 

 
Konex preto vydáva novinku s názvom Solo Dolo, v ktorej konštatuje, že už teraz ho chcú iné vydavateľstvá, on však má sólo dráhu. Naviac, nemá v pláne si ani odstrániť z tváre tetovanie M+.

Odporúčané
Raper a producent Konex opúšťa české vydavateľstvo Milion Plus. Tetovanie M+ na tvári bude hrdo nosiť naďalej Raper a producent Konex opúšťa české vydavateľstvo Milion Plus. Tetovanie M+ na tvári bude hrdo nosiť naďalej 5. októbra 2020, 12:48

„Pôsobenie v labeli aj všetko, čo sme spolu spravili, bolo jedno z najdôležitejších období môjho života, aj najlepších. Nevidím dôvod, prečo by som si to mal dávať dole z ksichtu, ja to budem naďalej nosiť ako peknú spomienku, vôbec ma to tam netankuje,“ vysvetlil Konex ešte na začiatku októbra v snahe odpovedať na jednu z frekventovaných otázok a vyjasniť tak situáciu aj pre každého, kto mal tendenciu robiť si srandu. 

 
Na novinke s klipom od Danpingdona hosťuje aj Frayer Flexking, ktorého máme možnosť počuť opäť v trochu inej polohe. Plameňomet požičal Expl0ited a my sme tak svedkami klasickej reprezent záležitosti, ktorá je predzvesťou novej etapy v Konexovej kariére. 

Domov
Zdieľať
Diskusia