Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. októbra 2020, 15:38
Čas čítania 0:54
Martin Mičuda

Značka Genesis útočí na nemeckú konkurenciu luxusným SUV

Značka Genesis útočí na nemeckú konkurenciu luxusným SUV
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.genesis.com/NEWS/genesis-previews-second-suv--the-gv70/s/42c832f4-69e3-460b-8039-0efb19e49d15" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">genesis.com</a>
TECH GENESIS
Uložiť Uložené

GV70 je nové stredne veľké luxusné SUV.

Skupina Hyundai Motor Group vytvorila v roku 2015 osobitnú luxusnú značku Genesis, ktorá sa vymanila spod krídiel Hyundaiu. Chcú byť kórejskou konkurenciou k tradičným prémiovým zástupcom ako Audi, BMW, Mercedes-Benz či Cadillac, Lexus, Jaguar alebo Infiniti. Za ostatné mesiace ukázali niekoľko modelov, a teraz prichádza ďalší – štýlové SUV-čko s názvom GV70.

Práve ním chce Genesis osloviť aj európsku klientelu, pretože stredne veľkým luxusným SUV sa momentálne v Európe mimoriadne darí. Dizajn automobilka charakterizuje ako "atletická elegancia". Rovnako ako ostatné modely Genesis, aj GV70 má na oboch koncoch špecificky rozdelené full-LED svetlomety a špecificky tvarovanú masku. Klesajúca silueta strechy a zadný stĺpik naznačujú, že novinka to chce navyše hrať na akési SUV-kupé.

Späť
Zdieľať
Diskusia