Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2020, 8:44
Čas čítania 1:07
Viktor Kniš

Dominika Mirgová kritizuje hejterov: Aj keby som vyzerala ako Barbie, je to moja vec

OSOBNOSTI DOMINIKA MIRGOVÁ
Uložiť Uložené

Podobne ako Dara Rolins pred pár dňami, aj speváčka Dominika Mirgová fanúšikom otvorene povedala svoj názor na komentovanie jej výzoru.

Speváčka Dominika Mirgová zverejnila na Instagrame vyjadrenie, ktorým reagovala na svojich sledovateľov kriticky komentujúcich nedávnu fotografiu. „Čo dokáže spraviť jeden efekt a klobúk na fotke. Nekážte mi, čo je pre mňa najlepšie,“ začala svoje vyhlásenie, pričom špecifikuje, že kritici sa stretli pod fotografiou, kde sa odfotila so svojím synom. Pri tomto príspevku už vypla možnosť diskusie, napriek tomu je zrejmé, o čo v komentároch išlo.

„Takže ma absolútne nezaujímajú vaše komentáre, že to už nie je tá Dominika, že bola krajšia s kilami navyše, bez úprav a bla bla bla. Tá Dominika, ktorú ste si asi vy vytvorili je dávno preč!“ uvádza slovenská speváčka s tým, že ona sama vie, čo je pre ňu najlepšie a ak sa to niekomu nepáči, pokojne ju môže prestať sledovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia