Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2020, 18:05
Čas čítania 0:24
Viktor Kniš

Aktualizované: Opatrenia budú prísnejšie, ako sme očakávali: Všetky hromadné podujatia na Slovensku pravdepodobne zrušia

NEWS OPATRENIA
Uložiť Uložené

Pokračuje rokovanie ústredného krízového štábu. Premiér by mal o 19:00 v TV Markíza oznámiť oficiálne nové opatrenia.

Aktuality informujú, že opatrenia proti šíreniu koronavírusu na Slovensku budú oveľa prísnejšie, ako pôvodne premiér Igor Matovič avizoval. Z dobre informovaného zdroja majú novinári informáciu, že sa ústredný krízový štáb dohodol na zrušení všetkých hromadných podujatí vrátane športových aj kultúrnych. Pôvodne malo ísť len o obmedzenie v počte prítomných účastníkov.

Vraj sa rokuje aj o možnom opätovnom zavedení núdzového stavu, na tomto sa však zatiaľ podľa Aktualít nie je v ústrednom krízovom štábe zhoda. Nové opatrenia by sa mohli týkať aj obmedzení na hraniciach.

Igor Matovič a hlavný hygienik Ján Mikas oznámili na tlačovej konferencii nové opatrenia, o ktorých rokoval ústredný krízový štáb.

Odporúčané
Igor Matovič: Rúška budeme nosiť aj v exteriéri, v pláne je zavedenie núdzového stavu, obmedzia obchody aj reštaurácie Igor Matovič: Rúška budeme nosiť aj v exteriéri, v pláne je zavedenie núdzového stavu, obmedzia obchody aj reštaurácie 28. septembra 2020, 18:37
Domov
Zdieľať
Diskusia